pomysł na sypialnie
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
-
Krzysztofek
- Początkujący

Re: pomysł na sypialnie
Mi się bardziej podobają meble do sypialnie typu CUBA Sypialnia, którą można zobaczyć na meble-galeriaeuropa.pl rewelacyjne.
duże łoże, wygodny materac i masa poduch. to jest to! polecam zwierzaki z dekoboko.pl. całkiem zmyslna dekoracja do sypialni, zupełnie niebanalnie.
Polecam mebelki drewniane do sypialni ze sklepu http://www.urokdrewna.pl/ . Duży wybór fasonów, przez co nasza sypialnia może dostać więcej charakteru
Jak chcecie to fajne realizacje sypialni widziałam tutaj https://deko-rady.pl/aranzacja-sypialni sporo mają pomysłów i mają dział do it yourself - sporo fajnych pomysłów na samodzielne stworzenie dekoracji i mebli 
Jak dla mnie sypialnia musi być przytulna i maksymalnie "czysta". "Czysta" w tym sensie, że nie minimalistyczna w takim rozumieniu jak z katalogów wnętrzarskich, tylko po prostu nie powinno w niej być nic rozpraszającego.
Warto w sypialni postawić na miłe dodatki, które dodadzą miejscu "ciepła i przytulności"
Wtedy na pewno lepiej będzie nam się wypoczywać.
- rude_dude234
- Zainteresowany

- Kontakt:
-
remontujesie
- Aktywny

- Kontakt:
Styl skandynawski bardzo szybko się nudzi, proponuję z nim nie przesadzać - ewentualnie jedno pomieszczenie w domu, bo całe mieszkanie w takim stylu dość prędko się opatrzy
Przede wszystkim nie może w niej być telewizora, radia, żadnych światełek, żadnych diod, telefony też zostawiamy poza sypialnią. Ma być zdrowo dla człowieka to przede wszystkim.
Razem z żoną urządziliśmy sypialnię w stylu skandynawskim. Część wyposażenia kupiliśmy w tym sklepie: https://www.whitehousedesign.pl - małym kosztem można zakupić np. lampę i dodatki od SKANDYNAWSKICH producentów. Co do samego stylu - jest bardzo funkcjonalny i prosty. Jeżeli ktoś lubi, to bardzo polecam. 
-
remontujesie
- Aktywny

- Kontakt:
Ładne rzeczy tam mają - ale "małym kosztem" -tego bym nie powiedział 
My do naszej sypialni wybraliśmy piękne i eleganckie drzwi szklane , oddzielają część sypialnianą od łazienki w sypialni. Wygląda to świetnie i stanowi super aranżację wnętrza . Jestem bardzo zadowolona z efektu .
Szklane drzwi w przejściu między sypialnią a łazienką są super rozwiązaniem. Bardzo mi się podoba taki efekt. Ostatnio był u mnie klient który kupił w takie przejście dokładnie takie drzwi:

Byłem na pomiarze i super będą pasowały po montażu. Idealnie wpasowały się w jego design.

Byłem na pomiarze i super będą pasowały po montażu. Idealnie wpasowały się w jego design.
Mnie się marzy łóżko z palet, ale trochę szkoda mi przestrzeni. Pod wyższym meblem można umieścić skrzynie i tam przechowywać sporo rzeczy, oszczędzając tym samym miejsce. Jeszcze ze sobą walczę i się zastanawiam.
-
remontujesie
- Aktywny

- Kontakt:
Nie polecam łóżka z palet, nawet jeśli je dobrze zaimpregnujesz to i tak bardzo łatwo się o nie zranić