Posadzka w garazu Pomocy!!
Moderator: Redakcja e-izolacje.pl
-
lukaszkorz1
- Początkujący

Posadzka w garazu Pomocy!!
Witam mam taki problem kilkalat temu postawiłem na działce garaz wolnostojący o wymiarach 4m x 10m zalałem posadzke z betonu ale garaz stoi na takim gruncie (niski poziom wody podziemnej) ze w czasie mrozów wysadza mi posadzke do góry posadzka popekała i pokruszyła sie ... chciałbym zrobic cos innego na posadzke aby auto nie stało na piachu co by było najlepszym i najtanszym rozwiazaniem??Myslałem o kostce brukowej ale to bardzo duzy wydatek mam w garazu 40m2 posadzki myslałem tez wysypaniu zwirem na piasek posypac i ubic grubym grys albo taki tłuczen jaki jest stosowany na podsypy pod budowe dróg... lub ułozenie bruku z kamieni..Co najlepiej i najtaniej zrobic..Ile moze kosztowac 1tona grubszego grysu lub podsypki pod budowe drogi??Ile ton potrzeba aby wysypac posadzke o powierzchni 40m2 ??Prosze o pomoc...Z góry dziekuje i pozdrawiam serdecznie LUKASZkorz1
-
lukaszkorz1
- Początkujący

Garaż Problem !!
A jaka jest cena tych płytek za 1 m2????
-
lukaszkorz1
- Początkujący

Garaż Problem !!
Widziałem po 4 zł sztuka ale na 40m2 to bedzie koszt około tys zł......
A ile mniejwiecej trzeba kg tłucznia na 1 m2 zeby wysypac z 5cm wysokości posadzki??
A ile mniejwiecej trzeba kg tłucznia na 1 m2 zeby wysypac z 5cm wysokości posadzki??
-
Megachemie
- Początkujący

-
lukaszkorz1
- Początkujący

posadzka w garazu
A jaki byłby orientacyjny koszt takiego przedsiewziecia w garazu o pozwierzchni 40 metrów kwadratowych??
Moze lepiej zalac posadzke dzielac ja na małe kwadraty tak aby po wysadzeniu przez mróz mogła spokojnie obsiasc spowrotem ??Dziekuje za pomoc
Moze lepiej zalac posadzke dzielac ja na małe kwadraty tak aby po wysadzeniu przez mróz mogła spokojnie obsiasc spowrotem ??Dziekuje za pomoc