Drzwi do mieszkań ? Jakie ?
Moderator: Redakcja e-izolacje.pl
Re: Drzwi do mieszkań ? Jakie ?
Jeśli planujesz w najbliższym czasie zakup drzwi do mieszkania to zerknij na to. Świetna firma która jest producentem drzwi i okien z prawdziwego drewna -warto moim zdaniem zainwestować w taką wysoką jakość ponieważ to w przyszłości się zwróci. Sam posiadam drzwi drewniane w mieszkaniu i wiem, że powinny posłużyć mi jeszcze przez wiele,wiele lat.
-
xfinlandia
Wiem że zrobiliscie duzo by Wasze posty wygladaly wiarygodnie. Ok. Nie jest to rażące, ale nadal mało naturalne. I dziwnie zbiegło się z podobną kampanią Sokółki.
Nie mam nic przeciwko pokazaniu fachowości, klasy itd. Ale nie cierpię udawania swoich klientów.
Nie mam nic przeciwko pokazaniu fachowości, klasy itd. Ale nie cierpię udawania swoich klientów.
Czy ktoś miał do czynienia z tym sklepem z drzwiami?
Nie znam wielu producentów drzwi (obecnie mam Portę, którą dawał deweloper więc penie jest najtańsza i przyznam, że nie jest szczególnie ładna), w marketach wszystko wygląda na chińszczyznę w kosmicznych cenach, a tam znalazłam w końcu drzwi, które mi się podobają - mocno przeszklone z szybą ze szkła hartowanego, mlecznego, w normalnej cenie.
Pan w sklepie zapewnia, że transportują je w taki sposób, że dotrą do mnie całe
Nie znam wielu producentów drzwi (obecnie mam Portę, którą dawał deweloper więc penie jest najtańsza i przyznam, że nie jest szczególnie ładna), w marketach wszystko wygląda na chińszczyznę w kosmicznych cenach, a tam znalazłam w końcu drzwi, które mi się podobają - mocno przeszklone z szybą ze szkła hartowanego, mlecznego, w normalnej cenie.
Pan w sklepie zapewnia, że transportują je w taki sposób, że dotrą do mnie całe
Wybór drzwi to trudna sprawa, a czytając sprzeczne opinie trudno się połapać.. Dużo czasu mi zajęło zanim się zdecydowałam. Jeśli chodzi o drzwi wewnętrzne, ostatecznie mój wybor padł na drzwi Invado z Labradoor w Szczecinie. Ich cena jest ok, a wybor modeli przyprawia o zawrót głowy. Na szczęście montaż przeprowadzony fachowo i szybko. Póki co nie narzekam i jestem zadowolona ze swojej decyzji : ) http://www.labradoor.pl/drzwi-wewnetrzn ... nvado.html
pozdrawiam
pozdrawiam
-
SAdamski1978
- Początkujący

Witam. Za tą cenę możesz się pokusić o indywidualny projekt.Mogę ci polecić firmę Westo. Porządne masywne drzwi.pozdrawiam
-
bartnik
Mnie strasznie podobaja sie takie drzwi http://www.platinumdesign.pl/pl.almeria.html#ad-image-0
Widac ze sa solidne i pewnie rewelacyjnie tez wygladają. I na takie coś chce sie zdecydować.
Widac ze sa solidne i pewnie rewelacyjnie tez wygladają. I na takie coś chce sie zdecydować.
-
mariusz__b_1984
- Początkujący

Od 2 lat posiadam w domu drzwi firmy Labradoor. Na początku pojawiły się szpary. Więc zgłosiłem ten problem do serwisu. Panowie uregulowali co to trzeba i do tej pory nie mam z nimi problemy. Gorąco polecam tą firmę. Firma posiada w swojej ofercie również okna. Jeśli ktoś byłby zainteresowany podrzucam link http://www.labradoor.pl/
Witam,
Budżet 900 zł może nie jest duży ale na pewno można coś znaleźć
Mam w swojej ofercie drzwi wielu firm takich jak Gerda, Delta, Stolbud Włoszczowa, Kr Center itp. Myślę ,że udałoby nam się wynegocjować ceny zadowalające obie strony. Chętnie odpowiem na pytania 
Budżet 900 zł może nie jest duży ale na pewno można coś znaleźć
Sądzę, że kolega od 2011 roku dał radę kupić i zamontować drzwi za 900zł. Myślę, że je nawet dał radę już wymienić na coś innego.
Po co odgrzewać taki temat???
Po co odgrzewać taki temat???
The_Me
-
pawelszabla
- Aktywny

Chwalę sobie firmę Safe Door z Krakowa. Montują drzwi w Krakowie i w okolicach, a sprzedają na całą Polskę przez swój sklep online safedoor.pl. Ja akurat mieszkam w Krk i z montażu drzwi jestem bardzo zadowolony. Mają licencję na montaż drzwi Mar-Tom także ekipa która przyjechała osadzić skrzydło wiedział jak to zrobić poprawnie, poszło szybko bez długiego grzebania mi przy wejściu do budynku.
-
marekmitan
- Aktywny

Są chyba jednymi z lepszych w regionie. Też oglądałem już drzwi u nich i myślę, że raczej tam właśnie kupię. Nie mogę się jeszcze zdecydować, bo wybór jest dosyć duży, a to niestety jest decyzja na lata i muszę trochę więcej poczytać o grubości i zastosowanych technologiach.pawelszabla pisze:Chwalę sobie firmę Safe Door z Krakowa. Montują drzwi w Krakowie i w okolicach, a sprzedają na całą Polskę przez swój sklep online safedoor.pl. Ja akurat mieszkam w Krk i z montażu drzwi jestem bardzo zadowolony. Mają licencję na montaż drzwi Mar-Tom także ekipa która przyjechała osadzić skrzydło wiedział jak to zrobić poprawnie, poszło szybko bez długiego grzebania mi przy wejściu do budynku.
Pytanie jeszcze jakie marki drzwiowe tam mają. Czy mają ogólnodostępne i polecane wszędzie firmy takie jak CAL, Wikęd, Stolpaw, KMT, Porta itd, czy mają też dostęp do jakiś mniejszych ale dobrych regionalnych producentów czy zakładów stolarskich. Ja z terenów południowo-wschodnich polecę firmę Zet-Buz z Kolbuszowej. Ogarniają rzadko teren Krakowa, ale w razie większych zamówień stają do walki z największymi z w tej okolicy. Mają sporo ciekawych marek - od Wikędów i Porty po mniejsze firmy jak Domoferm.
The_Me