Meble kuchenne jakie ?
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Re: meble kuchenne jakie ?
Jeszcze i szafy mają stronkę 
Ale to jest strona- oddzielnego bloga na to nie mają?
Nic nie słyszałam na ten temat ale z strony wiele ciekawych rzeczy można się dowiedzieć a do tego możłiwość wykonania wizualizacji wnętrza
Przejrzałam sobie wszystkie te strony i blogi są dwa- iKuchnie i Fawre, strony zaś trzy- iKuchnie, iSzafy i Fawre. Z tego co zauważyłam to problem szaf wnękowych poruszany jest na blogu Fawre.
A fajne te strony mają wiele ciekawych informacji. A szafy bardzo fajne. Może sama bym się skusiła po nowym roku.
Stolmar są ok 
A czy ta promocja na stronie iszafy.pl trwa do 7 stycznia czy już z końcem roku się skończyła? A może ktoś wie , czy jakaś taka promocja jeszcze będzie?
Na stronie jest napisane, że do 31.12.2013 roku. Do tego czasu można przysyłać zgłoszenia. Pewnie do 7 stycznia odpowiadają na te zgłoszenia.
Aha no to dobrze:)
Zgłaszałaś się do nich, czy może się spóźniłaś, że pytasz?:)
No niestety ja wysłałam zgłoszenie 2 stycznia.Więc nie będzie brany pewnie pod uwagę. Ale znajoma przed północą i czeka właśnie. Bo firma chyba świąteczną przerwę do 6 stycznia
-
non-paris
Fronty na wysoki połysk są robione różną metodą. Niestety wiele jest takich, które jest nietrwale i szybko się meble uszkadzają. Z tego co się orientuje firma Hesse oferuje bardzo wytrzymały lakier. Jest też opcja naklejenia odpowiednio przygotowanej folii melaminowej, jednak sztuka ta do łatwych nie należy i to raczej powinni robić fachowcy. Jednakże przy zamówieniu takich mebli warto się zorientować jaką metodą i co ma zamiar producent nakładać na fronty, by nie było później niespodziankiewaa00 pisze:No pewnie- czyścimy tak czy siak. Przy frontach lakierowanych jest to po prostu bardziej widoczne.
A mam pytanie- czy takie fronty łatwo porysować?
A widzisz, nie wiedziałam, że meble lakierowane są różne 
Akacja- ciekawa jestem czy zgłoszenie koleżanki będzie wzięte pod uwagę, skoro wysłała przed północą. Ciekawi mnie, czy wymyśliła tą szafę na ostatnią chwilę, że w Sylwestra zamiast świętować zamawiała szafę? hehe
Akacja- ciekawa jestem czy zgłoszenie koleżanki będzie wzięte pod uwagę, skoro wysłała przed północą. Ciekawi mnie, czy wymyśliła tą szafę na ostatnią chwilę, że w Sylwestra zamiast świętować zamawiała szafę? hehe
Nie z tego co wiem to wczęsniej zaplanowała, ale jej nie było przez święta w domu i wróciła do domu w sylwestra no i wtedy szybko przypomniała sobie o szafie, że miała wysłać, a nie miała możliwości wcześniej, bo neta tam nie miała.
Takie buty 
A Ty mimo tego, że nie udało Ci się załapać masz w planach realizować u nich swoją szafę, czy w takim wypadku rezygnujesz?
A Ty mimo tego, że nie udało Ci się załapać masz w planach realizować u nich swoją szafę, czy w takim wypadku rezygnujesz?