Sypialnia w czerni
-
maniek123879
- Początkujący

- Kontakt:
Re: Sypialnia w czerni
Świetnie to wygląda. Bardzo mi się podoba.
Bardzo mi się podobają takie sypialnie. W styczniu robię sobie mały remont i już wiem, że będą dominowały takie kolory. Zastanawiam się jednak czy firany wole będą pasowały do takiej kolorystyki i jeśli waszym zdaniem będą, to podsuńcie mi jakies propozycje proszę.
Bardzo ładne.
Znajoma ostatnio zrobiła także jedną ścianę salonu w czerni. Tapeta winylowa, jakby trójwymiarowa. Nie pomyślałbym, że czerń może tak dobrze wyglądać i nie przytłaczać pomieszczenia.
Rzeczywiście bardzo elegancka i stylowa, ale jak dla mnie chyba za mało przytulna.
-
WkladyKominkowe
- Aktywny

- Kontakt:
O przytulności raczej nie może być tutaj mowy,ewentualnie o elegancji i z tym się zgodzę. Jeżeli ktoś lubi dosyć mroczne pomieszczenia to czerń będzie jak najbardziej dobrym rozwiązaniem,jednak mimo wszystko proponuję dać sufit powiedzmy waniliowy dla lekkiego kontrastu.
-
Farby Kabe
- Zaawansowany

- Kontakt:
Sypialnia w czerni wygląda z jednej strony elegancko, z drugiej bardzo nowocześnie. Bardzo ważne w tym przypadku są dodatki i dobór pozostałych kolorów w pomieszczeniu na zasadzie kontrastu - czarna ściana dobrze wyglądać będzie z jasną podłogą czy jasnymi dodatki np. firankami czy meblami. Do malowania polecamy produkty z naszej oferty - są one w pełni ekologiczne i gwarantują wysoką jakość krycia.
Świetny pomysł z tą czernią. Pozwala się odprężyć i szybciej usnąć
Można stworzyć "noclegi w czerni" i nieźle zarobić. Szacun za ideę 
- meblonista
- 3 - ostatnie ostrzeżenie !!!
Określiłabym tę aranżację jako stylową, nowoczesną, ale także stonowaną.
Cel został osiągnięty kosztem przytulności.
Taka sypialnia jest nie dla mnie, ale wynika to z kwestii gustu.
Od siebie dodałabym jakiś fioletowy akcent, który ożywiłby wnętrze i ocieplił,
nie naruszając głównego zamierzenia.
Cel został osiągnięty kosztem przytulności.
Taka sypialnia jest nie dla mnie, ale wynika to z kwestii gustu.
Od siebie dodałabym jakiś fioletowy akcent, który ożywiłby wnętrze i ocieplił,
nie naruszając głównego zamierzenia.
-
MultiLampy
- Zainteresowany

- Kontakt:
W zasadzie sypialnia w czerni nie jest złym pomysłem jeżeli dasz tam odpowiednie oświetlenie,tutaj możemy pomóc oraz doradzić podczas wyboru lamp,mamy szeroki wybór.
Fajny pomysl, dobrze ze jest wiele bialych dodatkow. Natomiast czarna podloga.. niezle wyglada, niestety w codziennym uzytkowaniu - wspolczuje..;P spora ilosc luster oraz oswietlenie w kulach/brylach szklanych da na pewno super efekt:)