Kuchnia starego po kolenia a stół kuchenny
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
-
andzia1989
- Zainteresowany

Re: Kuchnia starego po kolenia a stół kuchenny
A no tak zapomniałam powiedzieć, że pierwsza wizyta, ale następne to już tylko potwierdzić projekt. No ja czekam , jak już będę po realizacji na pewno się do was odezwę, co i jak dokładnie było.
-
non-paris
Andzia i jak tam? Długo trzeba czekać na taką pierwszą wizytę? Jesteś już po? Jak to wyglądało?
-
andzia1989
- Zainteresowany

No wizytę pierwszą do 7 dni zależy ile zleceń mają i zainteresowanych osób. Ja czekałam 5 dni. Tak wspomniano wcześniej nie płaciłam nic za konsultacje czekam teraz na projekt krzeseł i stołu. A odpowiedzieli mi na wszystkie moje pytania , bardzo szczegółowo. Doradztwo znakomite. Ma być gotowy około 10 września może wcześniej. To wam dam znać co dalej 
-
non-paris
Wrzuć nam fotkę jak będzie już gotowe 
I jak stół już jest w domu daj znać?
-
andzia1989
- Zainteresowany

Akurat mój telefon robi nie wyraźne zdjęcia, więc nie wrzucę zdjęcia, Ale stół jest super , wykonany tak jak było mówione z drewna i dodatkowych materiałów ochronnych. Czas realizacji też dosyć dobry. Stół już miałam w czwartek 12 września. Obiad niedzielny już był rodzinnie przy jednym stole:).
O proszę. Szybko wykonali Ci ten stół. Nadal jesteś zadowolona? Nic się nie dzieje ze stołem?:) Pytam czysto teoretycznie, bo wierzę, że stół jest super. A dużo zapłaciłaś, jeśli można wiedzieć?