Status Sp. z o.o. Administracja i zarządzanie nieruchomościa
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Nieruchomości - Zarządzanie Status Sp. z o.o. Administracja i zarządzanie nieruchomościami >>
Redakcja
Jedna z bardziej ogarniętych w zarządzaniu firm w Warszawie. A na pewno bardziej niż ich poprzednicy, którzy niezły syf po sobie u nas zostawili.
Re: Status Sp. z o.o. Administracja i zarządzanie nieruchomo
No właśnie zastanawialiśmy się czy wysłać do nich zapytanie ofertowe bo też zebraliśmy dobre opinie o nich.
To duży i raczej znany zarządca więc można im chyba zaufać. Zarządzanie to podstawa dla wspólnoty także trzeba wybierać bardziej znane firmy.
Grunt żeby bloki były systematycznie remontowane, z dobrych materiałów no i księgowość była prawidłowo prowadzona bo teraz to mamy sam bałagan.
dobry y zarządca ? troche kojarzy mi się z Aniołem z serialu alternatywy 4
a tak serio to jeśli chpodzi o Status to ja nie mam powodow do narzekań ? o wszystkich zmianach, projektach itd. Jesteśmy informowani, można zgłaszac swoje uwagi i pomysły, po prostu licza się ze zdaniem mieszkańców wspólnoty, co jest dla mnie bardzo ważne.
u Nas na osiedlu też działa Status sporo sie zmieniło odkąd odwołaliśmy poprzednika statusu, oczywiście na lepsze, zrobili porządek w papierach, zbudowali plac zabaw dla dzieci, rowizaują problemy mieszkanców z deweloperami no i co meisiąc mozna udaś ied o nich na spotkanie i porozmawianie nt. ich działalności.
Można się czepiać, ale ogólnie goście ze Status są ok, nie sprawiają żadnych problemów, wnioseki rozpatrywane pozytywnie, szybko załatwiane wszystkie formalności.
No i porządek w papierach, czego wcześniej to jednak nie było.
No i porządek w papierach, czego wcześniej to jednak nie było.
Nie ma takich tam gdzie są ludzie, tam jest narzekanie. A akurat Status na tle poprzednika u nas wypada bardzo pozytywnie jednak zarządca ma duży wpływ na to, co dzieje się na osiedlu. Jest źle to próbować zmienić firmę i tyle.
-
pawelighting
- Początkujący

- Kontakt:
Polecam przy okazji SmartFM - nowoczesny oraz intuicyjny system zarządzania nieruchomościami mieszkaniowymi. Dzięki uwzględnieniu cech charakterystycznych dla sektora, platforma jest idealnym rozwiązaniem dla wymagających zarządców nieruchomości oraz zarządów wspólnot mieszkaniowych, którzy cenią sobie komfort i inteligentne rozwiązania. System SmartFM poprawia efektywność działań administracyjnych i zarządczych oraz usprawnia codzienne funkcjonowanie wspólnoty, a dzięki swej mobilności umożliwia realizowanie powierzonych zadań w każdym miejscu i czasie. System SmartFM tworzy nową jakość nie tylko dla zarządzających, ale także dla mieszkańców, dając im do dyspozycji innowacyjne rozwiązania w zakresie zarządzania własnym mieszkaniem.

Re: Status Sp. z o.o. Administracja i zarządzanie nieruchomościa
Aby był porządek przy administracji i zarządzaniu nieruchomością potrzebna jest do tego profesjonalna firma. Mając słabą wiedzę na temat operowania danym mieszkaniem, bądź mieszkaniami możemy popełnić wiele błędów. Dlatego warto postawić na usługi https://westa-estate.pl/ firmy Westa-Estate Zarządcy nieruchomościami. Dzięki nim będziecie mieć pewność, że wszelkie działania będą odbywa się zgodnie z prawem, ustaleniami itd.
A czy możecie mi coś powiedzieć na temat zarządca nieruchomości lublin? Szukam właśnie w tej okolicy, ale tylko o tym biurze coś słyszałem..
Administracją nieruchomościami zajmuje się firma Integrum Managament. U nas sprawdza się bardzo dobrze. Nie ma żadnych problemów z kontaktem, a wszystkie sprawy wyjaśniane są na bieżąco