Czy ktoś zamawiał dachówkę w Zapolski Składy Dachowe?

Wybór wykonawcy często decyduje o tym, czy budowa lub remont domu będzie miłym wspomnieniem, czy trudnym przeżyciem, a dom - wymarzonym miejscem do mieszkania czy katalogiem błędów. Jak wybrać dobrego, rzetelnego wykonawcę? Tu możesz polecić sprawdzone ekipy i poznać opinie o wykonawcach, których zamierzasz zatrudnić.

Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl

domwlomiankach
Początkujący
Początkujący

Czy ktoś zamawiał dachówkę w Zapolski Składy Dachowe?

Post autor: domwlomiankach »

Proszę o opinie tylko prawdziwych klientów. Spamerów proszę o niezaśmiecanie wątku.
Interesuje mnie czas realizacji, słowność i kompetencje.

Przemysław Kalicki
Zaawansowany
Zaawansowany

Re: Czy ktoś zamawiał dachówkę w Zapolski Składy Dachowe?

Post autor: Przemysław Kalicki »

opinie ponoć są różne ...
są tacy co mega narzekają

kujawiak
Początkujący
Początkujący

Post autor: kujawiak »

Zamawiałem u nich dachówkę płaską Nelskamp. Domówiłem jedną paletę . Dowieźli bez żadnych ceregieli w ciągu tygodnia z Warszawy do Bydgoszczy. Możesz od nich brać

resory
Początkujący
Początkujący

Post autor: resory »

Brał od nich mój ojciec 15 lat temu. Ja brałem w zeszłym roku. Jestem zadowolony. Mam warsztat na Łodygowej. Wszystkich zapraszam na naprawy resorów. Szyld widać po drodze Dostawców wybieram według klucza : mówię że się śpieszę, potrzebuję dobry towar w najlepszej możliwej cenie. Ci co przedstawią ofertę w jeden dzień są akceptowani. Jak ktoś nie ma oferty od ręki to odpada. Nie zadaję się z pier... co mają tanie buty i jak mantrę powtarzają że są rzetelni. Wolę dostawców szybkich tanich i konkretnych. Zwróćcie uwagę na pewną prawidłowość coraz częściej przeze mnie obserwowaną w naszym kraju; jak jakaś firma ma niską cenę to jest porządek w magazynie, pracownicy uśmiechnięci, szef w dobrym samochodzie. W mojej branży jest podobnie. Czy ktoś mi powie jak to działa?
Jak będziecie u nich zamawiać proście o wykonawcę Stanisława.

lesznolatem
Początkujący
Początkujący

Post autor: lesznolatem »

Dla mojego klienta w ZłotokŁosie ul słoneczna3 brązową nibrę dwa lata temu iw tym roku też dowieźli. Chyba możesz zamawiac - są rozgarnięci, co jest rzadkością w tej branży

kocimiętka
Początkujący
Początkujący

Post autor: kocimiętka »

Są rozgarnięci bo ich szef rozgarnia. Jak u mnie ci chłopcy biegali to aż mi było żal. Ale jedno można powiedzieć ; zrobili dach w tydzień kiedy inni "fachowcy" mówili coś o dwóch tygodniach. Ładnie, czysto. Nie mam zastrzeżeń.
No i może najważniejsza sprawa. Ogłaszają się w internecie. W miarę nowoczesna firma. Wolę takich - wiedzą co robią i nie wstydzą się o tym mówić. Bo tradycyjny fachowiec "z wąsem " to złe doświadczenia.
Obrazek

wojtek.Ł
Początkujący
Początkujący

Post autor: wojtek.Ł »

U mnie też wszystko OK. Tanio, szybko. Bałem się o dachówkę ale prezentuje się na prawdę super. Kupiłem Portugalkę. Polecam tą firmę. To ciężko pracujący uczciwi ludzie. I do tego na wysokim poziomie.

krzysiekola
Początkujący
Początkujący

Post autor: krzysiekola »

Gorąco polecam tą firmę. Wszystko na czas i z kulturą wykonawczą. :)

adam007
Początkujący
Początkujący

Post autor: adam007 »

realizacja zamówienia bez zarzutu.
można polecić

andrzeimariola
Początkujący
Początkujący

Post autor: andrzeimariola »

Dachówka wyszła ładnie. Nie ma powodów do narzekań - tylko trochę długo czekaliśmy- 3 tygodnie. Ale tano przynajmniej.
Obrazek

ODPOWIEDZ

Wróć do „Porozmawiajmy o wykonawcach”