Baterie energooszczędne od Roca
Moderator: Redakcja e-instalacje.pl
Baterie energooszczędne od Roca
Natknąłem się na konkurs Roca Polska na facebooku https://www.facebook.com/rocapolska/app_206541889369118 gdzie mozna wybrac baterie. Mam do was pytanie czy mieliscie juz do czynienia z bateriami tego typu? Z tego co wyczytalem to sa energooszczedne.
Re: Baterie energooszczędne od Roca
Tego typu tzn marki Roca? Ja mam taką już bardzo długo i działa niezawodnie. Ta ma system Click, który po otwarciu baterii na większą moc lekko hamuje dalszej otwieranie baterii, co uczy używania jej na mniejszej mocy.
Poza tym pięknie się błyszczy chrom na tych bateriach i producent daje 5 lat gwarancji na te baterie, a to rzadko się zdarza, że dają aż tyle.
Powiem tylko tyle, że są rewelacyjne. Odkręcasz wodę i w pewnym momencie bateria przypomina Ci, że może nie potrzebujesz odkręcać kranu do końca... Na mnie to zawsze działa i naprawdę widać to już po moich rachunkach.
Przyszedł rachunek za wodę niedawno i różnica jest. Wodę faktycznie te baterie pomagają zaoszczędzić. U mnie w domu już wszyscy oszczędzają i praktycznie nikt do końca kranu nie odkręca, a wcześniej się to zdarzało, zwłaszcza przy myciu zębów. Wtedy najwięcej wody wylewa się bez sensu.