meble kuchenne glamour
meble kuchenne glamour
Meble wykonane z akrylu z dodatkami starego złota na elementach dekoracyjnych- pilastrach i listwach sztukateryjnych. Układ szafek- od wysokiej zabudowy płynne przejście w półwysep- wsparty na dekoracyjnych nogach. Uchwyty z kryształami ze starego złota, blat z konglomeratu kwarcowego. meble kuchenne glamour
Redakcja
- meblonista
- 3 - ostatnie ostrzeżenie !!!
Wg mnie dość odważna aranżacja kuchni. Meble w stylu glamour, które i my posiadamy w swojej ofercie, są bardzo ciekawe. Pomimo tego nie wiem, czy jest to odpowiednie zestawienie do kuchni. Ogromny drewniany blat kojarzy mi się ze stolnicą i w tym wypadku, wg mnie, nie jest dekoracją.
meblonista.pl - Wiem czego chcę
Re: meble kuchenne glamour
Moim zdaniem taka aranżacja kuchni wygląda świetnie. Wiecie może gdzie i za ile można kupić takie meble?e-aranzacje pisze:Meble wykonane z akrylu z dodatkami starego złota na elementach dekoracyjnych- pilastrach i listwach sztukateryjnych. Układ szafek- od wysokiej zabudowy płynne przejście w półwysep- wsparty na dekoracyjnych nogach. Uchwyty z kryształami ze starego złota, blat z konglomeratu kwarcowego. meble kuchenne glamour