wc
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
wc
Mam pytanie widziałem w gazetce castoramy wc za 200 zł. Osobiście pomagałem niedawno przy remoncie łazienki i za nowe wc zapłacono ponad 1500 zł (wraz ze stelażem i klapą). I moje pytanie:
jaka jest różnica między tańszymi i droższymi wc ? różnica cenowa jest ogromna a nie wiem w jaki sposób mogą się aż tak różnić jakością
jaka jest różnica między tańszymi i droższymi wc ? różnica cenowa jest ogromna a nie wiem w jaki sposób mogą się aż tak różnić jakością
Re: wc
Dobry stelaż Geberit, Friatec to wydatek ok. 500-600 zł + przycisk ok. 150-200 zł.
Dobra porcelana to jakieś 500-700-1000 zł , oczywiście są i droższe ale to już wyłącznie dla koneserów, dizajnerów lub snobów.
Niestety deska to też może być 150-250-500 zł.
Co do produktów marketowych za 200 zł to montujemy to na wyłączną odpowiedzialność inwestora.
Za jakość trzeba zapłacić co nie znaczy przepłacić np. za logo.
Dobra porcelana to jakieś 500-700-1000 zł , oczywiście są i droższe ale to już wyłącznie dla koneserów, dizajnerów lub snobów.
Niestety deska to też może być 150-250-500 zł.
Co do produktów marketowych za 200 zł to montujemy to na wyłączną odpowiedzialność inwestora.
Za jakość trzeba zapłacić co nie znaczy przepłacić np. za logo.
Re: wc
Ja za miskę plus stelaż podtynkowy do Roca dałem 1500 i nie uważam, że to wysoka cena, są droższe marki na rynku. Zresztą zrobiłem sobie całą łazienkę właśnie z Roca i całość wyszła 5500 zł, a to za łazienkę mało