Jak urządzić salon
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Re: Jak urządzić salon
Wyglądają na prawdę ładnie taki kamień dekoracyjny. Znajomi właśnie położyli i pokój całkowicie zmienił swój klimat. Cena z tego co wiem nie jest bardzo duża, można zainwestować i nie będziemy żałować.
@JanekC, faktycznie bardzo fajne kształty, szczególnie do mieszkań w nowoczesnym stylu.
@JanekC, faktycznie bardzo fajne kształty, szczególnie do mieszkań w nowoczesnym stylu.
-
snowakowska
- Początkujący

Według mnie lepiej wyglądają ciemne elementy mebli na jasnych podłogach niż na odwrót. Ciemna podłoga dominuje przestrzeń i zmniejsza ją optycznie w dość znacznym stopniu.
rabatybudowlane.pl
-
Tato_Małża
- Aktywny

Moim zdaniem warto urządzać dosyć klasycznie by wystrój zmieniac za pomoca dodatków tylko, wyjdzie taniej na pewno, niż wszelkie ekstrawagancje, które szybko się nudzą
-
marta-meble-vox
- Początkujący

Obejrzyj galerię zdjęć, w której zaprezentowane są gotowe aranżacje pokojów w programie VOXBOX. To jedyna taka galeria, w której projekty wykonywane są przez stylistów i zwykłych użytkowników. Program jest niezwykle prosty w obsłudze i każdy może wykonać projekt swojego pokoju.

-
Anna Nowak
- Początkujący

Czy kominek jest dobrym rozwiązaniem w salonie?
Kominek to bardzo dobre rozwiązanie w salonie,podnosi prestiż i podkreśla stylizację naszego wnętrza. Poza tym warto zwrócić uwagę na dobre meble wypoczynkowe,najlepiej jeżeli będa tapicerowane.
sklep z meblami
Moim zdaniem jak salon to oczywiście kominek! U mnie w domku dzięki temu jest miło i przytulnie, ale zdecydowałem się również zainstalować Klatki V , znajdziecie je na stronie //www.ventlab.pl/oferta2/kratki-v,4.html moim zdaniem idealnie wpasują się w nowoczesne wnętrze, u mnie jest idealnie! polecam:)
-
dariawiejska
- Początkujący

Ja polecam naklejki na ściany, to tani sposób na nadanie wnętrzu ciekawego charakteru
Warto też pomyśleć nad jakimś ładnym oświetleniem. W sklepie berkanodesign.pl/ można kupić eleganckie oświetlenie.
Sufity napinane stanowią nowoczesne i funkcjonalne rozwiązanie wystroju każdego wnętrza, dlatego mogą być stosowane w każdego rodzaju pomieszczeniach.

-
AgnieszkaJot
- Początkujący

- Kontakt:
Siła tkwi w drobiazgach, co powiecie na..

Zegar razem z naklejką na ścianę, fajny i ciekawy pomysł, dużo ludzi praktykuje teraz, aby nie niszczyć ścian za bardzo. Są różne wzory, do wyboru do koloru. Znalazłam je na www mrjoy pl

Zegar razem z naklejką na ścianę, fajny i ciekawy pomysł, dużo ludzi praktykuje teraz, aby nie niszczyć ścian za bardzo. Są różne wzory, do wyboru do koloru. Znalazłam je na www mrjoy pl
Agnieszka
-
perpektywiczny
- Zainteresowany

może jakieś ciekawe struktury dekoracyjne? beton? metallici? stiuk wenecki? zerknij na stronę farb magnat, a nóż coś Ci wpadnie w oko
[quote="AgnieszkaJot"]Siła tkwi w drobiazgach, co powiecie na..

Podoba mi się, oryginalny pomysł z tak zrobionym zegarem.

Podoba mi się, oryginalny pomysł z tak zrobionym zegarem.
Zadbaj o ciepło domowego ogniska.
Dla mnie podstawą w salonie są dobre i eleganckie meble,np tapicerowany narożnik czy też cały komplet,zestaw mebli. Wtedy można mówić,że salon jest kompletnie urządzony i wyposażony,akurat zajmujemy się tym na co dzień więc chętnie pomożemy i doradzimy na forum.
Selsey.pl
my szukamy inspiracji do niebanalnego urządzenia wnętrza w antykwariatach i galeriach internetowych. ostatnio zamówiliśmy sobie z żoną do salonu taki klimatyczny lampion http://www.artaks.pl/pl/p/Swiecznik-metalowy-duzy/118 dzięki niemu nasze mieszkanie stało się bardziej przytulne.