Gdzie kupić sprzęt?
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Re: Gdzie kupić sprzęt?
Ja też jestem zdania, że czasem lepiej jest kupić sprzęt do kuchni, czy łazienki przez internet. Ale trzeba mieć jakiś zaufany sklep. Ja zawsze jeśli potrzebuję jakiegoś sprzętu AGD kupuję w sklepie magicznaplaneta.pl. Jeszcze nigdy się na nim nie zawiodłam, a oferowane sprzęty są najwyższej jakości, no w tym sklepie jest bardzo duży wybór produktów, chyba większy niż we wszystkich znanych mi sklepów stacjonarnych:)
Ja kupuję wszytko niezmiennie na megamedia.pl. Dużo sprzętu agd u nich kupiliśmy i różnych kuchennych gadżetów. Mogę spokojnie polecić ten sklep bo mają duży wybór, dobre ceny i nie ma problemów z przesyłkami. Teraz jestem na kupnie parowaru dla mamy na święta. Myślę że też kupię u nich, bo widziałam całkiem sensowny za dwieście złotych. A mamie się chyba spodoba odkąd tato przytył i została fanka beztłuszczowego gotowania;)
Każdy kto chociaż raz miał do czynienia z jednym sklepem internetowym i był bardzo zadowolony z usług zawsze będzie do niego wracał, powiem szczerze, że z tego co tutaj widzę to jest mnóstwo sklepów ze sprzętem AGD, szczególnie tych "w sieci". Może być ciężko wybrać najlepszy;)
-
stokrotka362
- Początkujący

A ja zwykle zamawiam na rattanart.pl
To ja trochę z innej beczki.. jak ktoś z was stoi teraz przed zakupem sprzętu do kuchni to sprawdźcie promocje ikuchnie.pl gdzie przy zakupie kompletu sprzętu agd od franke jeden sprzęt z nich jest za 1 zł. ja już się niestety nie załapię ale może ktoś z was skorzysta
Ja mam teraz dylemat z wyborem okapu. Myślicie, że okap też dałoby radę spokojnie i bez ryzyka kupić przez Internet, czy lepiej udać się do sklepu? Gdzie w necie rozejrzeć się za takim okapem, dodam, że zależy mi na czyms do maks 1000 zł.
Jest dużo porównywarek netowych w których możesz sprawdzić sobie ceny takiego sprzetu, ja myślę, że jak masz 1000zl na okap to na pewno się zmieścisz w tym z kupnem np kominowej amiki z sensorowym sterowaniem
-
BartekZywiec
- Początkujący

Witam . Ja sam się zajmuję sprzedażą sprzętów budowlanych a to dlatego że pracowałem kiedyś na budowie i wiem jaki sprzęt jest najlepszy a nie jak kiedyś kupowałem młotowiertarke i gosciu mowil mi ze bedzie idealna do moich robot a okazało sie ze jest za słaba i trzeba kupic inna
Więc jeżeli tkos ma jakies pytania itp prosze o kontakt a cos doradze lub zrobie dobra oferte cenowa:) tel 518260468
Bryś
-
janetszanel19
- Początkujący

- Kontakt:
Ja kupuję zazwyczaj w EURO ale fakt, że są porównywarki i to chyba w tej chwili najlepsze rozwiązanie.
Próbowałeś kiedyś zakupić taki sprzęt przez internet ?
ja w ten sposób zakupiłem lodówkę i zmywarkę.
jak nadal szukasz zmywarek to spojrzyj tutaj http://www.nokaut.pl/zmywarki/
Mają bardzo fajny wybór. Może coś przypadnie Ci do gustu[/url]
ja w ten sposób zakupiłem lodówkę i zmywarkę.
jak nadal szukasz zmywarek to spojrzyj tutaj http://www.nokaut.pl/zmywarki/
Mają bardzo fajny wybór. Może coś przypadnie Ci do gustu[/url]
Nie jestem zwolenniczką kupowania przez Internet. Wolę widzieć na własne oczy co kupuje, z resztą w sieciówkach też można trafić na okazje. Ostatnio TV Philipsa kupiłam za niecałe 2000, a w necie 2300 najtaniej.
-
AlarmyCentrum
- Zainteresowany

- Kontakt:
Zanim zdecydujesz się na zakup w sklepie internetowym,możesz przeciez pójść do stacjonarnego i zobaczyć jak wygląda dany produkt którym się interesujesz,to nic trudnego,a potem będziesz mieć taniej. Sam jestem zwolennikiem właśnie zakupów w sklepach internetowych.
-
PiotrNiski
- Zaawansowany

Warto zajrzeć na stronę http://gdzieobejrze.pl/, gdzie można porównać różne produkty. Pozwala szybko wybrać optymalne model, a co najważniejsze - znaleźć sklep w którym jest on dostępny. Moim zdaniem, bardzo praktyczne rozwiązanie.
-
marcin81200
- Początkujący

ja takie zakupy robie w neo24 i jak do tej pory jeszcze sie niezawiodlem a dotego teraz zamowienie i dostawa w ten sam dzien