Mieszkanie od dewelopera w Warszawie
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Re: Mieszkanie od dewelopera w Warszawie
Teraz można znaleźć wiele ciekawych ofert nowych mieszkań w Warszawie. Deweloperzy prześcigają się w promocjach, a to dając aranżację ogrodu w cenie, a to komórki lokatorskie, a to specjalne rabaty. Wybieram się w ten weekend na targi - będzie okazja, żeby pozbierać informacje o nowinkach 
Dla mnie kupno nowego mieszkania to inwestycja na całe zycie. Dlatego musze sie dobrze rozejrzec na rynku, zanim sie zdecyduje. Oczywiscie musze wziac kredyt, zeby je nabyc , tym bardziej chce wybrac takie, zeby dobrze mi sie w nim mieszkalo przez lata.http://www.tanie-mieszkanie.pl/nowe-mie ... a-warszawa
I jak na tych targach? Podziel się się nowinkami ;>
Sam chętnie bym się dowiedział czegoś na tamat wspomnianego dewelopera Dolcan czy innych deweloperów w Warszawie, bo za jakiś czas będę przeglądał mieszkania na sprzedaż Wola
Sam chętnie bym się dowiedział czegoś na tamat wspomnianego dewelopera Dolcan czy innych deweloperów w Warszawie, bo za jakiś czas będę przeglądał mieszkania na sprzedaż Wola
Teraz za 220.000 zł można kupić dwupokojowe mieszkanie na Osiedlu Lewandów Park, to podobno taka promocja z okazji 20 lecia JWC
-
Agent Nieruchomości
- Zainteresowany

- Kontakt:
Zgadza się. Jest specjalna oferta od developera JW Construction. Wyprzedaż mieszkań dwu-pokojowych na inwestycji Lewandów Park, na dniach otwartych, w najbliższy weekend, pod hasłem "Ostatnich 20 mieszkań za 220tys. zł na 20-lecie JWC. Co ważne osiedle wybudowane, z gotowymi mieszkaniami! Pierwszy krok? Rejestracja na stronie naszeosiedla.pl
Agent ds. Nieruchomości
możesz skorzystać z serwisu BiuroNajmu.pl to duże ułatwienie w szukaniu mieszkania, każdego dnia wyszukują nowe oferty, negocjują ceny z właścicielami mieszkań na niższe, i co bardzo sobie cenię zero ukrytych opłat i prowizji, polecam 
-
Agent Nieruchomości
- Zainteresowany

- Kontakt:
Kolejna akcja ogłoszona w sieci. W najbliższą sobotę i niedzielę jeden z developerów zaprasza na weekend wyprzedaży mieszkań 2 i 3 pokojowych wykończonych po klucz. Cała akcja w Warszawie przy ul. Lewandów 43.
Agent ds. Nieruchomości
-
misia_koala
- Początkujący

wlasnie kupuje mieszkanie w Ostoi wilanów http://www.ostoja-wilanow.com/ i to chyba jedna z lepszych opcji obecnie na warszwskim rynku. ceny nie ocieraja sie o szalenstwo jak gdzie indziej, osiedle jest ladnei zaprojektowane i mam sympatycznych sasiadów:) takze polecam
A jak mieszkanko od strony technicznej, wykonania ...? Prosimy o więcej informacji. Zainteresowanym raczej nie wystarczy, że ładnie. A sąsiedzi "rzecz" nabyta czyli też nie argument.
Nie po to izolujemy, by robić centralne.
Nie po to izolujemy, by robić centralne.
ja kupiłam jakis czas temu mieszkanie od Tryboń PPI na serockiej. Fajne mieszkanko, nie ma w nim jakiś wad (no może poza oknami, które należało wyregulować przed zimą). Developer chyba uczciwy, w każdym razie mieliśmy dobry kontakt, transakcja przebiegła bez zakłóceń. Wiem, ze mieli jakies mieszkania na osowskiej, ale czy coś im zostało to musisz sprawdzić sama.
są jeszcze te mieszkania dwupokojowe w promocji dostępne u jwc? Znajoma się napaliła na zakup mieszkania przed nowym rokiem, wie, że ja od nich mam i też chce u nich kupić i mnie magluje teraz o info
są jeszcze te mieszkania dwupokojowe w promocji dostępne u jwc? Znajoma się napaliła na zakup mieszkania przed nowym rokiem, wie, że ja od nich mam i też chce u nich kupić i mnie magluje teraz o info
-
Agent Nieruchomości
- Zainteresowany

- Kontakt:
Ten developer cały czas ma jakieś promocje, a jeśli znajoma szuka okazji to warto zerknąć na stronę wyprzedaży mieszkań gdzie np. 2 pokoje można kupić teraz za 4990 zł/m2. www.wyprzedaz-mieszkania.pl
Agent ds. Nieruchomości
ładne mieszkania w Wilanowie w ofercie ma Qualia, niestety nie orientuje się jak to wygląda teraz cenowo, ale deweloper jest solidny, co też ma znaczenie przy wyborze mieszkania
-
Agent Nieruchomości
- Zainteresowany

- Kontakt:
W ten weekend developer JW Construction organizuje na swoich inwestycjach w Warszawie Open weekend. W ofercie między innymi nowe mieszkania od 4600 zł/m2 i roczne wakacje czynszowe! Szczegóły na stronie developera.
Agent ds. Nieruchomości