Źródło: http://www.blog.ikuchnie.pl/2013/09/jak ... ysly-cz-2/
W sumie różnie to się nazywa, ale wpisując w googlach kosze cargo to takie właśnie wyskakują.
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl

W pełni popieram tę wypowiedź.LUK_miel pisze:Wszystko zależy jaka kuchnia. Ogólnie jestem zwolennikiem kupowania gotowych rzeczy. Jeśli jednak kuchnia ma takie wymiary że ciężko dobrać gotowe meble, to lepiej zainwestować w takie robione na zamówienie. Osobna kwestia dla wybrednych: też na zamówienie
Tak też się zdarza, ale to właśnie do klienta należy sprawdzenie danej firmy przed podjęciem współpracy. Przecież na internecie można poczytać opinie i się zorientować w temacie danego sklepu/firmyjasminnowak123 pisze:W pełni popieram tę wypowiedź.LUK_miel pisze:Wszystko zależy jaka kuchnia. Ogólnie jestem zwolennikiem kupowania gotowych rzeczy. Jeśli jednak kuchnia ma takie wymiary że ciężko dobrać gotowe meble, to lepiej zainwestować w takie robione na zamówienie. Osobna kwestia dla wybrednych: też na zamówienie
Należy dodać, że z meblami na zamówienie też mogą być czasem spore problemy, zwłaszcza, jeśli zamówimy coś dokładnie pod wymiary naszej kuchni. Moja znajoma to taki przypadek - zamówione meble okazały się ciut większe niż miały być i był problem - do kuchnii nie pasowały, a sklep umywał ręce od jakiejkowliek odpowiedzialności.