Zakład Ogólnobudowlany Tomasz Placek

Wybór wykonawcy często decyduje o tym, czy budowa lub remont domu będzie miłym wspomnieniem, czy trudnym przeżyciem, a dom - wymarzonym miejscem do mieszkania czy katalogiem błędów. Jak wybrać dobrego, rzetelnego wykonawcę? Tu możesz polecić sprawdzone ekipy i poznać opinie o wykonawcach, których zamierzasz zatrudnić.

Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl

Redakcja
Redakcja
Kontakt:

Post autor: Redakcja »

Redakcja

wermak
Początkujący
Początkujący

Post autor: wermak »

Uwaga,uwaga!!!!
To złodziej! .Podczas remontu mojego mieszkania okradł mnie z rodzinnych pamiątek,złota ,książek i po prostu zwiał.Niestety nie miałam aktualnego adresu (podał fałszywy)i nie mogłam zgłosić na policję tego faktu.Pracuje z takim samym niejakim T.Tkaczykiem,obrabiają mieszkania!

malutki13
Początkujący
Początkujący

Post autor: malutki13 »

Noooo,po długim czasie a szukałem długo, znalazłem Cię złodzieju.Mam Twoje dane ,zgłaszam na Policję!!! Chyba wprawdzie już spieniężyłeś biżuterię mojej żony ale licz się z konsekwencjami.Widzę ,że to są twoje główne dochody a ja sadziłem ,ze to był precedens.Ciekawe ile osób jeszcze się odezwie z tym samym problemem.Mam nadzieję ,ze skończysz jako bankrut i nikt Ci nie zleci żadnej pracy.Udław się tymi "fantami"

ODPOWIEDZ

Wróć do „Porozmawiajmy o wykonawcach”