Ja osobiście wybrałabym ten komplet, jest jasny i przyjemny dla oczu a jednocześnie funkcjonalny
Nowoczesna sypialnia?
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Re: Nowoczesna sypialnia?
Ciekawą ofertę mebli do sypialni znajdziecie w sklepie meblowym sklepmeble.com.pl, w kategorii meble do sypialni
Ja osobiście wybrałabym ten komplet, jest jasny i przyjemny dla oczu a jednocześnie funkcjonalny

-
borsuczek53
- Początkujący

Fajna ta sypialnia . Jednak w mojej jest tylko łóżko i ogromny telewizor. W drugim pokoju mam zrobiłem sobie garderobe.
-
andzia1989
- Zainteresowany

A czy ktoś z was korzystał z promocji -50%. na meble? Sama jestem ciekawa czy ktoś z was korzystał i jak szła realizacja tego zamówienia.
Ja korzystałam z tej promocji i jestem bardzo zadowolona . Robili mi na zamówienie szafę wnękową wszystko jak opisane w projekcie. A cena super.
Ja o tej firmie także słyszałam dużo ciekawych rzeczy od znajomych. I wczoraj właśnie rozmawialiśmy przy kawce o szafach coś i zeszliśmy na temat tej firmy , bo coś powiedzili, że promocja ta -50% wróciła, że dużo chętnych osób było i do końca roku znów można taniej kupować. Aż jestem ciekawa czy to tylko plotka czy naprawdę.
Trochę jest za ciemna... Dodałabym jasny kolor i jakieś kolorowe dodatki.
-
Marek Lipowski
- Początkujący

- Kontakt:
Piękne sypialnie.
Może nalezy dołożyć jakiś cekawy kolorystyczny detal?

Obie sypialnie są cudne!
Ja miałem ogromny problem z umeblowaniem swojej sypialni, nic nie trafiało w mój gust, chodziło mi o coś innego ale za razem prostego i solidnego... znajomy polecił mi nowoczesne łóżka i przyznam że bardzo mi się spodobało
może wam też trafi w gust
Wiluś 
Ja miałem ogromny problem z umeblowaniem swojej sypialni, nic nie trafiało w mój gust, chodziło mi o coś innego ale za razem prostego i solidnego... znajomy polecił mi nowoczesne łóżka i przyznam że bardzo mi się spodobało
może wam też trafi w gust
Wiluś 
Mi w sypialni bardzo podobają się różnego rodzaju kamienie dekoracyjne - można z ich robić kolarze
Ja u siebie mam połączenie Listello z Artisem, ma całość bardzo rozjaśniła wnętrze.
Ja też wolę kiedy jednak mebli jest więcej, takie puste wnętrza są jak dla mnie trochę dołujące
Ja zdecydowanie wole takie sypialnie http://www.brw.com.pl/sypialnie/
Podobają mi się te ciemne odcienie , chociaż ja osobiście połączyła bym je z większa ilością jasnych kolorów. Żeby nie była zbyt ciemna, taka właśnie grobowa. A po za tym wydaje mi się że odpowiednio dobrane ciemniejsze kolory relaksują i dużo lepiej się w takiej sypialni śpi.
Podobają mi się te ciemne odcienie , chociaż ja osobiście połączyła bym je z większa ilością jasnych kolorów. Żeby nie była zbyt ciemna, taka właśnie grobowa. A po za tym wydaje mi się że odpowiednio dobrane ciemniejsze kolory relaksują i dużo lepiej się w takiej sypialni śpi.
mi najbardziej podobają się jasne sypialnie, pełne światła w ciągu dnia - dużo bieli ewentualnie jasnego fioletu, lawenda, srebrne ramki i zdjęcia na ścianie