Oferuję wykonanie Świadectw charakterystyki energetycznej dla budynków i lokali do użytkowania, sprzedawanych lub wynajmowanych. Cena od 300 zł w zależności od obiektu.Rejon kujawsko-pomorski i warmińsko-mazurski.Zajmujemy się również instalacyją budowlaną.
Cityhome Arkadiusz Wyrzykowski
ul. Toruńska 174 87-103 Mała NIeszawka
Tel: 791-563-555
blu@cityhome.net.pl
www.cityhome.net.pl
Świadectwa i Certyfikaty Energetyczne
Moderator: Redakcja e-instalacje.pl
-
Cityhome25
- Początkujący

- Kontakt:
Świadectwa i Certyfikaty Energetyczne
Arkadiusz Dominik Wyrzykowski
Re: Świadectwa i Certyfikaty Energetyczne
Szanowny Panie
Jaki może być poziom Pańskich świadectw, skoro ich reklamę umieszcza Pan w dziale o wentylacji a nie w działach dot. ogrzewania lub dociepleń?
A tak na marginesie - proszę nie spodziewać się nawały zleceń, bo wszystko to, co idiotyczne i zarazem obowiązkowe spotka się z niechęcią inwestorów. Niektórzy świadczeniodawcy już nieco to pojęli, bo ja mam np. ofertę już za 80,- (słownie: osiemdziesiąt) polskich złotych.
Pozdrawiam
Jaki może być poziom Pańskich świadectw, skoro ich reklamę umieszcza Pan w dziale o wentylacji a nie w działach dot. ogrzewania lub dociepleń?
A tak na marginesie - proszę nie spodziewać się nawały zleceń, bo wszystko to, co idiotyczne i zarazem obowiązkowe spotka się z niechęcią inwestorów. Niektórzy świadczeniodawcy już nieco to pojęli, bo ja mam np. ofertę już za 80,- (słownie: osiemdziesiąt) polskich złotych.
Pozdrawiam
nie po to człowiek żyje żeby pracować, lecz po to pracuje żeby żyć
-
Tomasz_Brzeczkowski
- Superużytkownik

Re: Świadectwa i Certyfikaty Energetyczne
Spotkałem takich, co wystawiają świadectwa bez testu szczelności budynku!!! (PN13829) - Może więc warto zapytać: Jaki może być poziom świadectw wystawianych przez osoby niekompetentne i źle wykształcone?
Spotkałem też takich, co podają U przegrody, choć ciepło nie płynie w niej prostopadle, lub dopuszczany jest w niej ruch powietrza i wilgoci!
Spotkałem też takich, co podają U przegrody, choć ciepło nie płynie w niej prostopadle, lub dopuszczany jest w niej ruch powietrza i wilgoci!