Poszukuję zleceń
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
-
Rembud Fach
- Początkujący

Poszukuję zleceń
Witam.Planuję otworzenie własnej działalności remontowo-wykończeniowo-budowlanej.Podchodzę do tego pozytywnie,bo jest duże zapotrzebowanie na te prace.Boję się jednak nieuczciwych zleceniodawców i pośredników.Może ktoś by mi podpowiedział jak uniknąć takiego kłopotu i w jaki sposób pozyskać uczciwych zleceniodawców?Moje usługi są fachowe, dokładne a przedewszystkim uczciwe.Potrzebuję tylko konkretnych zleceniodawców lub osób,które by mi pomogły ich znależć.Pozdrawiam
-
Rembud Fach
- Początkujący

-
Rembud Fach
- Początkujący

-
Rembud Fach
- Początkujący

Witam wszystkich pierwszy raz na tym forum.
Poszukuję "na już" fachowców, którzy podejmą się rozbudowy części parterowego domu.
Około 50mb ścian zewnętrznych ( wys. na 176cm) i 150m2 dachu.
Do postawienia 4 lukarny. Zależy mi na ekipie, która postawi ściany, więźbę i wykona pokrycie dachowe.
Umówiona rok temu ekipa z Żołyni ( pod Rzeszowem ) wycofała się praktycznie w ostatniej chwili. Dno kompletne...
Realizacja w Zielonce pod Warszawą.
Poszukuję "na już" fachowców, którzy podejmą się rozbudowy części parterowego domu.
Około 50mb ścian zewnętrznych ( wys. na 176cm) i 150m2 dachu.
Do postawienia 4 lukarny. Zależy mi na ekipie, która postawi ściany, więźbę i wykona pokrycie dachowe.
Umówiona rok temu ekipa z Żołyni ( pod Rzeszowem ) wycofała się praktycznie w ostatniej chwili. Dno kompletne...
Realizacja w Zielonce pod Warszawą.
budowa domu
Witam
Czy podjąłby się Pan rozbudowy domku jednorodzinnego? Piwnice są musimy postawić piętro i poddasze. Pozwolenie jest pozostaje tylko zaczynaż.
Pozdrawiam Dorota
Czy podjąłby się Pan rozbudowy domku jednorodzinnego? Piwnice są musimy postawić piętro i poddasze. Pozwolenie jest pozostaje tylko zaczynaż.
Pozdrawiam Dorota
Pozdrawiam Dorcia
firma ma sie otworzyć szuka zlecen nikt nie pyta o wykstalcenie przede wszystkim doswiadczenie czy zajmował się dotychczas i jak długo sie zajmuje tą branżą a wszscy już chcą żeby im domy budował a potem piszecie że macie problemy z firmami przeciez budowa domu to nie jest taka prosta sprawa prosił bym o rosondek i rozwage a wszyskim to wyjdzie na dobre
nikt nie mówił że bedzie łatwo
magister ....ale o co chodzi......????
Najpierw ktoś musi się odezwać, żeby z nim można było porozmawiać (choćby na temat doświadczenia). Przecież nikt nikomu przez internet zleceń nie daje.
Ogłoszenie zarówno kupującego jak i sprzedającego jest tylko bardzo ogólnikowym nakreśleniem swoich możliwości lub potrzeb.
Nie stresuj się tak
Najpierw ktoś musi się odezwać, żeby z nim można było porozmawiać (choćby na temat doświadczenia). Przecież nikt nikomu przez internet zleceń nie daje.
Ogłoszenie zarówno kupującego jak i sprzedającego jest tylko bardzo ogólnikowym nakreśleniem swoich możliwości lub potrzeb.
Nie stresuj się tak
Pozdrawiam Dorcia