Janex. ZPHU. Ogrodzenia betonowe, bramy

Wybór wykonawcy często decyduje o tym, czy budowa lub remont domu będzie miłym wspomnieniem, czy trudnym przeżyciem, a dom - wymarzonym miejscem do mieszkania czy katalogiem błędów. Jak wybrać dobrego, rzetelnego wykonawcę? Tu możesz polecić sprawdzone ekipy i poznać opinie o wykonawcach, których zamierzasz zatrudnić.

Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl

Redakcja
Redakcja
Kontakt:

Post autor: Redakcja »

Redakcja

Klient1234
Początkujący
Początkujący

Post autor: Klient1234 »

Właściciel niesłowny, nie dotrzymuje terminu. Zamiast konkretnie powiedzieć na wstępie, że nie podejmie się określonej roboty to z tygodnia na tydzień przekłada termin wymyślając na poczekaniu jakieś głupie powody przez które rzekomo nie dał rady przyjechać (oczywiście samemu trzeba było do niego dzwonić co tydzień i się przypominać bo sam nie raczył o tym powiadomić). Potencjalnego klienta ma za przeproszeniem \"gdzieś\". Po 3 miesiącach oczekiwania sam podziękowałem temu panu za współpracę. Nic tylko stracony czas i nadszarpnięte nerwy. Mocno odradzam.

klient75
Początkujący
Początkujący

Post autor: klient75 »

ja jestem bardzo zadowolony z tej firmy szczególnie z prowadzącego p. Andrzeja był bardzo doklady i dozo mi doradzil co do ogrodzenia mimo ze pracują tam większość obcokrajowcow. Na następne ogrodzenie tez wezme ta firme i tylko p.Andrzeja

ODPOWIEDZ

Wróć do „Porozmawiajmy o wykonawcach”