Co myslicie o tym pokoju?
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Re: Co myslicie o tym pokoju?
Dużo lepiej! Podoba mi pomysł ze zdjęciami na ścianie
. Osobiście dodałabym jeszcze trochę dodatków w jakimś fajnym kolorze ( może fiolet, śliwa labo zieleń?). Dywan oryginalny, ciekawy, ożywi pokój, ale czy nie będzie się zbyt dużo działo? - jeśli zdecydujesz się na dywan to nie dokładaj następnych dodatków.
Dzięki:) Jeszcze na pewno zmienię kinkiety, tylko nie mogę ię zdecydować na kolor, myślałam o białym ale jeszcze nie znalazłam nic ciekawego. Dywan jaki teraz jet też wymienię, może rzeczywiście ten z pomponów to zdecydowanie za dużo dlatego kupię jasny jednokolorowy żeby rozjaśnić pokój. Jeśli macie jakie pomyły to piszcie. Pozdrawiam.
siwulec
-
markowskam
- Początkujący

Ja bym dała jakiś spokojniejszy dywan, nie ten który proponujesz fioletowo-czarny. Mam wrażenie, że będzie za ciężki i "przygniecie" pokój. A tak, to super aranżacja. Podoba mi się
Przytulnie tam u ciebie.
Nie nie:D Na pewno ten ciemny dywan odpada. Kupie jasny. Ciesze ię że już lepiej to wygląda, zależy mi na tym żeby innym ię tez podobał mój dom. Ogólnie jetem kombinatorem i czasami przeginam. Mój m ma dosyć tych ciągłych zmian dlatego kolor ścian zostanie taki ale w przyszłości zmienię na jaśniejszy:D Dzieki za odp.
siwulec
-
TomaszDomasz
- Zainteresowany

Meble na prawdę super, ale zmieniłbym ściany - kolor i darowałbym sobie te aplikacje np nad telewizorem
Tak poza tym super
Prezentuje się to bardzo fajnie, ale ja również zmieniłabym jednak kolor ścian.
-
PaniCienia
- Początkujący

- Kontakt:
Zdecydowanie kolor ścian bym zmieniła. Jest raczej ponury, może coś bliżej jasnego beżu... Nie wiem czy jest taka możliwość, ale przestawiłabym też kanapę i stolik raczej na ścianę równoległą do tej z telewizorem. Meblościanka bardzo mi się podoba, choć może rzeczywiście warto byłoby pomyśleć nad rozstawieniem jej, żeby nie była taka ścieśniona. Ja właśnie szukam czegoś podobnego do salonu, ale w ciemniejszym kolorze.
Doradca budowlany - dzięki niemu śpisz spokojnie
A co sądzicie o tym. Sprzedaje takie mieszkanie w agencji nieruchomości w Warszawie.
Myślicie, że może się spodobać taki wystrój? Co można dodać, by przyciągnąć klientów. Myślę, żeby dać parę ornamentów na ściany.
Myślicie, że może się spodobać taki wystrój? Co można dodać, by przyciągnąć klientów. Myślę, żeby dać parę ornamentów na ściany.Re: Co myslicie o tym pokoju?
duuużo bym zmieniła... choć w sumie tutaj mało widać, masz więcej zdjęć?
Przydałoby się tutaj trochę koloru na ścianach i może odnowić meble. Faktycznie na zdjęciu mało widać.
-
PaniCienia
- Początkujący

- Kontakt:
Hmm, ścian tu nawet nie widać, ale pokój wydaje się być jasny i słoneczny, a to już plus. Podłoga w dobrym stanie, ładne kolory. Szczerze mówiąc, jeżeli o sprzedaż chodzi, to ludzie nie zwracają aż takiej uwagi na meble, bo nie zawsze są wliczone w cenę mieszkania, ale raczej patrzą właśnie na stan mieszkania: ściany, podłogi, terakota, kuchnia, czy trzeba coś odświeżać, poprawiać, unowocześniać.
Doradca budowlany - dzięki niemu śpisz spokojnie
Brak jest piękne kobiety na łóżku!
)))
)))
-
MagicAndStyle
- Początkujący

Tutaj polecam dać na ściany jakiś ciekawy motyw fototapety,który będzie stanowił jednocześnie o jej ozdobie i dekoracji. Warto sie nad tym zastanowić.
zapraszamy ! 
Też uważam, że kolor ścian powinien być inny i może bez tego wzoru