Pościel dla noworodków
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Pościel dla noworodków
Zdrowy sen noworodka jest niezbędny dla jego prawidłowego rozwoju. W pierwszych miesiącach życia maluszki przesypiają... Przeczytaj temat >>
Redakcja
- Izabela Kodyrko
- Początkujący

Pościel dla noworodków
Jakiej firmy jest śpiworek, okrycie kąpielowe i rożek?
Gdzie można kupić konkretnie TE produkty?
Jeśli o mnie chodzi, to jestem bardzo zadowolona z kompletu, który dostałam od teściowej. Komplecik jest firmy Feretti i nie dość, że ma przepiękne pastelowe kolory, to jeszcze nie mam żadnych problemów z praniem w pralce, wkład się nie przemieszcza i nie niszczy a całość jest bawełniana, więc dzidzia nam się nie poci 
Re: Pościel dla noworodków
O Feretti nie słyszałam, ale polecam Gluck Baby - oferują bardzo dobry jakościowo materiał. W sklepie http://maxcotton.pl/ są bardzo tanie pościele tej firmy
-
TomaszDomasz
- Zainteresowany

Ja kupowałem dla chrześnicy ostatnio w Smyku pościel, rodzice zadowoleni bardzo 
Ja o firmie Feretti słyszałam wiele dobrego, sporo znajomych kupiło właśnie dla swoich pociech pościel tej firmy i my również, więc polecam 
Pościel dla noworodków
Zdrowy sen maluszkowi zapewni nie tylko dobrze dobrana pościel, ale także materac specjalny dla maluszka. Ważne jest, żeby materac był nie tylko z ekologicznej, zdrowej dla dziecka pianki, ale miał odpinany materac nawierzchniowy, który w całości można wyprać w pralce oraz był pokryty warstwą antybakteryjną, która odpycha kurz i roztocza.
-
BozeKopsnij
- Początkujący

Przy okazji tematu ciąży i dzieci, może ktoś mógłby się wypowiedzieć jak sobie radzić z zaburzeniami snu podczas tego okresu? W sieci znalazłem taki poradnik - http://badaniaciazowe.pl/problemy-ze-sn ... sie-ciazy/ - może znacie jeszcze jakieś strony tego typu? 
-
mariolciak
- Początkujący

Pościel dla noworodków
materac mamy z Fiki miki- model Sensitive typowo dla małych alergików, udało nam się z tym zakupem. To na prawdę bardzo dobry materacyk, ma scigany pokrowiec do prania w pralce no i wkład lateksowy do zamrazania
Fajną opcją na prezent dla maluszka jest pościel lub kocyk z ręcznie haftowanym monogramem - zobaczcie same, jakie piękne są takie rzeczy
Jeśli szukasz tetrowych kocyków, które idealnie sprawdzą się dla noworodka jako otulacz ale także jako lekki kocyk na upały, to polecam sklep internetowy My Mini. Tam sa bardzo fajne akcesoria dla najmłodszych, są właśnie tetrowe kocyki, organiczne kosmetyki, gryzaczki. Dla starszych dzieci są natomiast bardzo fajne zabawki silikonowe oraz silikonowe miseczki i talerzyki z przyssawkami.