Gdzie znaleźć taki projekt domu
-
tomek19282
- Początkujący

Gdzie znaleźć taki projekt domu
Witam, znalazłem ladny dom i chciałbym taki wybudować, czy ktoś z was widział taki projekt?
[/img]
Re: Gdzie znaleźć taki projekt domu
Zdjęcie warto pokazać w najbliższym biurze projektowym.
Nie po to izolujemy, by robić centralne.
Nie po to izolujemy, by robić centralne.
Może popatrz sobie tutaj projekty lub popytaj w jakimś biurze projektowym. Wydaje mi się, że nie powinno być problemów z zaprojektowaniem czegoś takiego.
-
MarianCC
Polecam zobaczyć jakie na tej stronie mają projekty domów jednorodzinnych
Można tam znaleźć wiele ciekawych rozwiązań. Sam zamawiałem tam projekt swojego domku 
-
Przemysław Kalicki
- Zaawansowany

tak, to prawda strona www.e-projekty.pl załatwia sprawę
Myślę, że na stronie dobredomy.pl znajdziesz taki projekt domu. My tam kupiliśmy nasz i jesteśmy zadowoleni.
sugeruję samochód w kształcie dorożki zakupić żeby to wszystko osadzić w realiach jednej epoki
Możesz spróbować tutaj: www.e-projekty.pl gotowe projekty domów, jeżeli inne opcje zawiodą 
o kurcze no to masz ciekawe wymagania, szczerze bladego pojęcia nie mam, gdzie można taki projekt znaleźć. Przyznam, że to zupełnie nie mój styl i jeśli chodzi o projekty domów to mnie się bardziej podobają takie finskiedomy.pl/ bardzo proste, a do tego piękne.
Dokładnie jak ktoś napisał, albo zgłosić się mailowo do kontretnej pracowni, albo szukać samemu na stronie, czy ktoś takiego projektu nie stworzył. Zresztą jeśli chodzi komuś tylko o bryłę to nie ma raczej problemu, żeby pracownia odtworzyła taki projekt. Wiem, że w MG Projekt tworzą projekty od podstaw jeśli ktoś ma takie życzenie więc do nich mogę dać adres //www.mgprojekt.com.pl tak naprawdę wszystko jest do zrobienia, ale dlaczego akurat taki projekt? Coś cię w nim urzekło?
Może spróbuj poszukać na stronie domyigaraze.pl lub spróbuj się skontaktować ze specjalistami ze strony.
-
Enerbau Tanie Grzanie
- Superużytkownik

- Kontakt:
[quote="itex94"][/quote]
A Ty kto? Jak z domów i garaży, to występuj z otwartą flanką, a nie udawaj zadowolonego klienta lub zadowolonej żony klienta czy też specjalisty od doradzania. Nikt w takie bajki nie uwierzy.
.
A Ty kto? Jak z domów i garaży, to występuj z otwartą flanką, a nie udawaj zadowolonego klienta lub zadowolonej żony klienta czy też specjalisty od doradzania. Nikt w takie bajki nie uwierzy.
.
ENERBAU - Ogrzewania Na Podczerwień.
Myślę, że jak dobrze poszukasz to tutaj nzajdziesz http://wybieramprojekt.pl/ . Wybrany przez Ciebie projekt jest bardzo angielski 
dybasm, itex94, jesteście z tej samej firmy. Spamowanie na forum i zaśmiecanie go reklamami nie jest oznaką kultury, tylko jej braku.dybasm pisze:Enerbau Tanie Grzanie
A ty niby to kto? Ja również jestem klientem tej stronki i jestem zadowolona. Fachowa obsługa, doradzą, pomogą a nie tak jak ""WY" wszystkich krytykujecie dookoła. Z pewnością nie przyszłabym do Waszej firmy widząc jak zachowujecie się w stosunku do ludzi, rozmawiając przez forum a co dopiero prywatnie? Brak kultury w stu procentach.. Żałosne.
Dziwne, że moderator jeszcze was nie zbanował.
Chcesz się reklamować, to występuj pod nazwą własną, a nie nickiem. Uczciwe firmy nie muszą się ukrywać...
W podobnym stylu ale mniejszy chyba
http://studiokrajobrazy.pl/projekty-domow/willa
http://studiokrajobrazy.pl/projekty-domow/willa