systemy alarmowe !!!!
Moderator: Redakcja e-instalacje.pl
systemy alarmowe !!!!
Firma ART Alarm sc powstała na początku 2007 roku. Mamy ponad 10 letnie doświadczenie w branży.
Doświadczenie i umiejętności zdobywaliśmy podczas stałej współpracy z firmą Securitas.
Realizujemy projekty dla dużych firm i Klientów indywidualnych w różnych obszarach min.:
- małe i duże systemy alarmowe,
- telewizja przemysłowa,
- systemy sygnalizacji włamania i napadu,
- kontrola dostępu,
- konserwacja i nadzór nad systemami alarmowymi,
- programowanie centrali
Nasze rozwiązania opracowujemy wspólnie z Klientem, przywiązując szczególną wagę do poznania ich potrzeb.
Przygotowując ofertę dbamy o to, aby spełniała oczekiwania Klientów, elastycznie dopasowujemy do nich naszą propozycję współpracy.
Dzięki wieloletniemu doświadczeniu gwarantujemy usługi na najwyższym poziomie, niezawodność w funkcjonowaniu systemów.
Wszystkie realizowane usługi obejmujemy roczną gwarancją.
W przypadku pytań – zapraszamy do kontaktu.
Doświadczenie i umiejętności zdobywaliśmy podczas stałej współpracy z firmą Securitas.
Realizujemy projekty dla dużych firm i Klientów indywidualnych w różnych obszarach min.:
- małe i duże systemy alarmowe,
- telewizja przemysłowa,
- systemy sygnalizacji włamania i napadu,
- kontrola dostępu,
- konserwacja i nadzór nad systemami alarmowymi,
- programowanie centrali
Nasze rozwiązania opracowujemy wspólnie z Klientem, przywiązując szczególną wagę do poznania ich potrzeb.
Przygotowując ofertę dbamy o to, aby spełniała oczekiwania Klientów, elastycznie dopasowujemy do nich naszą propozycję współpracy.
Dzięki wieloletniemu doświadczeniu gwarantujemy usługi na najwyższym poziomie, niezawodność w funkcjonowaniu systemów.
Wszystkie realizowane usługi obejmujemy roczną gwarancją.
W przypadku pytań – zapraszamy do kontaktu.
-
Przemek
panowie to nie miejsce na ogłoszenia
polecam ogłoszenia w portalach www.e-instalacje.pl oraz
www.e-mieszkanie.pl
polecam ogłoszenia w portalach www.e-instalacje.pl oraz
www.e-mieszkanie.pl
ile bierzecie za podłączenie i zaprogramowanie systemu alarmowego ??
kable wszystkie są już puszczone, zatynkowane, zainstalowane czujki i wszystko sprowadzone w jedno miejsce ...
Chodzi o samo podłączenie wszystkich czujek do płytki centralki i podłączenie tego wszystkiego do prądu ... oczywiście + programowanie
System alarmowy to Satel CA-6 + 7 czujek + moduł GPRS/t2 + syrena z diodami led
czekam na wieści
kable wszystkie są już puszczone, zatynkowane, zainstalowane czujki i wszystko sprowadzone w jedno miejsce ...
Chodzi o samo podłączenie wszystkich czujek do płytki centralki i podłączenie tego wszystkiego do prądu ... oczywiście + programowanie
System alarmowy to Satel CA-6 + 7 czujek + moduł GPRS/t2 + syrena z diodami led
czekam na wieści
Re: systemy alarmowe !!!!
Ja szukam wszystkiego w necie. Tzn. znajduję formę, która zajmuje się zakładaniem monitoringu, kamer. Albo sklepy internetowe zajmujące się sprzedażą tego typu sprzętu. Kontaktuję się z fachowcami, którzy doradzają mi co i jak będzie dla mnie odpowiednie i... już. Polecam:)
A ja raczej korzystam z opinii moich znajomych, którzy już korzystali z usług firm, która specjalizuje się w zakładaniu alarmów. Dlatego ja mogę śmiało polecić firmę deltaopti, Z powodu tego, że maja najlepszy sprzęt jeśli chodzi o alarmy i monitoring a poza tym, zawsze w razie potrzeby fachowo doradzą;)
-
Sklep-Ppoz
- Początkujący

Czy jeszcze ktoś ma jakieś opinię na temat tej firmy?? Można im zaufać?
-
jacenty800
- Superużytkownik

a najlepiej ubezpieczyc chałupe i problem z glowy
Jeśli chodzi o alarmy domowe to ja osobiście polecam firmę INTEGRA
dozowniki mydła
A znacie może ten konfigurator alarmu domowego : http://www.mieszkajbezpiecznie.pl/konfigurator-systemu-alarmowego/ Polecam skorzystać ponieważ za jego pomocą można wybrać coś odpowiedniego dla siebie i nie przepłacić.
W mojej opinii warto zainwestować w czujki - nie są drogie a potrafią ochronić nasz dobytek,. Szczególnie, że włamania zdarzają się bardzo często.
W mojej opinii warto zainwestować w czujki - nie są drogie a potrafią ochronić nasz dobytek,. Szczególnie, że włamania zdarzają się bardzo często.
-
AlarmyCentrum
- Zainteresowany

- Kontakt:
Szeroki wybór systemów oraz akcesoriów alarmowych do swojego domu i mieszkania,znajdziecie na www.AlarmyCentrum.pl w razie pytań chętnie pomogę na forum.