Jak w tytule zlecę wykonanie kosztorysu szczegółowego na realizację/dokończenie domu w zabudowie bliźniaczej , który znajduje się w stanie surowym otwartym 170m2 o koło 145 m2 użytkowych wg/projektu Archon Dom w rododendronach 5 - 7km od Krakowa .
Kosztorys szczególowy KRAKÓW
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Kosztorys szczególowy KRAKÓW
Witam.. Jestem świeży na forum
i pisze swój pierwszy post .
Jak w tytule zlecę wykonanie kosztorysu szczegółowego na realizację/dokończenie domu w zabudowie bliźniaczej , który znajduje się w stanie surowym otwartym 170m2 o koło 145 m2 użytkowych wg/projektu Archon Dom w rododendronach 5 - 7km od Krakowa .
Re: Kosztorys szczególowy KRAKÓW
IWUBE pisze:6% wartości kosztorysowej robót za tyle mogę zrobić
OK Dziękuje bardzo , czekam na sfinalizowanie całej transakcji z kupnem domu .
A może jeszcze jakieś inne propozycje .
Re: Kosztorys szczególowy KRAKÓW
Witam
Jestem zainteresowany wykonaniem kosztorysu. Posiadam długoletnie doświadczenie oraz uprawnienia budowlane. Proponuję 400zł. Jestem z Zawiercie.
Kontakt : 502294781, e-mail: pol7806@wp.pl
Jestem zainteresowany wykonaniem kosztorysu. Posiadam długoletnie doświadczenie oraz uprawnienia budowlane. Proponuję 400zł. Jestem z Zawiercie.
Kontakt : 502294781, e-mail: pol7806@wp.pl