Stark Łazienki

Wybór wykonawcy często decyduje o tym, czy budowa lub remont domu będzie miłym wspomnieniem, czy trudnym przeżyciem, a dom - wymarzonym miejscem do mieszkania czy katalogiem błędów. Jak wybrać dobrego, rzetelnego wykonawcę? Tu możesz polecić sprawdzone ekipy i poznać opinie o wykonawcach, których zamierzasz zatrudnić.

Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl

Redakcja
Redakcja
Kontakt:

Stark Łazienki

Post autor: Redakcja »

Redakcja

ewqam
Początkujący
Początkujący

Stark Łazienki

Post autor: ewqam »

Firma proponuje dość ciekawe pomysły na aranżacje to jedyny i ostatni plus. Ceny wyższe od ogólnie dostępnych w internecie --> obecnie bym kupiła w innym miejscu. bym byla stratna o 500 zl za projekt, wiec tylko i wyłącznie temu kupiłam w starku. czas oczekiwania na towar: miał byc tydzien: towar dotarł po trzech!!. ciegle opoznienia, zwodzenia klienta. firma dłużna 1500 zł za nad płate przez miesiąc nie zwróciła pieniędzy. nie odbiera telefonow, nie odpisuje na maile. na chwile obecna jestem strasznie zawiedziona i chyba jestem zmuszona wkroczyć na drogę sądowną aby odzyskać zblokowane pieniądze. pomocni i serdeczni w sytuacjach na poczatku jak chcą zdobyc klienta, gdy uzyskają wpłatę zachowanie się ich zmienia. jak juz zdecydujecie sie na ich uslugi ---> nigdy nie wpłacajcie całej należności!!

ODPOWIEDZ

Wróć do „Porozmawiajmy o wykonawcach”