Skanska - developer - opinie/?
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
- Majeczka87
- Początkujący

Re: Skanska - developer - opinie/?
Tak, tak wiem, czyli w sumie jako firmę można ich sprawdzić w jaki sposób pracują i czy dobrze wykonują swoja prace
Pierwsza, ale w Polsce.Majeczka87 pisze:Chciałam coś więcej dowiedzieć się o tej firmę Skanska i widzę, że to ich pierwsza taka inwestycja
mój pierwszy dom 
Na stronie jest już info o drugim etapie budowy http://mieszkaj.skanska.pl/zobacz-inwestycje
mój pierwszy dom 
w zasadzie to się zastanawiam, czy to jest testowa inwestycja dla Skanskiej czy docelowo planują więcej takich...cace pisze: Pierwsza, ale w Polsce.
Skanska to jedna z bardziej znanych firm budowlanych, jedna z największych takich. Czy dobrze wykonują swoją pracę? sprawdź ich dzieła to się dowiesz.Majeczka87 pisze:Tak, tak wiem, czyli w sumie jako firmę można ich sprawdzić w jaki sposób pracują i czy dobrze wykonują swoja prace
Czas na budowę
Niedawno był dzień otwarty tej budowie i wszystko można było sobie zobaczyć i sprawdzić jak wygląda.Majeczka87 pisze:Tak, tak wiem, czyli w sumie jako firmę można ich sprawdzić w jaki sposób pracują i czy dobrze wykonują swoja prace
Jak się będą sprzedawać mieszkania, a sprzedają się na tym osiedlu, to na pewno będą budować więcej, bo czemu nie.kapsel79 pisze: w zasadzie to się zastanawiam, czy to jest testowa inwestycja dla Skanskiej czy docelowo planują więcej takich...
amor amor
- Majeczka87
- Początkujący

Skoro rusza drugi etap budowy to raczej nie jest to testowa inwestycja
Na pewno chcą zobaczyć, jak skandynawskie standardy są odbierane w Polsce, ale widać, że mieszkania idą jak świeże bułeczki.kapsel79 pisze: w zasadzie to się zastanawiam, czy to jest testowa inwestycja dla Skanskiej czy docelowo planują więcej takich...
mój pierwszy dom 
Byłeś może?estebann pisze:Niedawno był dzień otwarty tej budowie i wszystko można było sobie zobaczyć i sprawdzić jak wygląda.
mój pierwszy dom 
A patrzyłem specjalnie i w drugim etapie jest w czym przebierać. tylko kilka mieszkań jest zarezerwowanych a chyba żadne nie jest sprzedane jeszcze. Oni na pewno już sprzedają te z II etapu?cace pisze: Na pewno chcą zobaczyć, jak skandynawskie standardy są odbierane w Polsce, ale widać, że mieszkania idą jak świeże bułeczki.
No ale myślę, że w innym mieście będą planować tą drugą inwestycję jak coś, może w mieście gdzie są odrobinę niższe ceny za m2estebann pisze: Jak się będą sprzedawać mieszkania, a sprzedają się na tym osiedlu, to na pewno będą budować więcej, bo czemu nie.
Czas na budowę
Jutro się ide przejść do domu sprzedaży, to się może czegoś ciekawego dowiem.
amor amor
Skoro już budują, jest Dom Sprzedaży to przecież chyba już sprzedają nie?kapsel79 pisze: A patrzyłem specjalnie i w drugim etapie jest w czym przebierać. tylko kilka mieszkań jest zarezerwowanych a chyba żadne nie jest sprzedane jeszcze. Oni na pewno już sprzedają te z II etapu?
mój pierwszy dom 
Są już sprzedane mieszkania z drugiego etapu, widać przecież na stronie.kapsel79 pisze: A patrzyłem specjalnie i w drugim etapie jest w czym przebierać. tylko kilka mieszkań jest zarezerwowanych a chyba żadne nie jest sprzedane jeszcze. Oni na pewno już sprzedają te z II etapu?
amor amor
- Majeczka87
- Początkujący

Teraz coraz częściej kupuje się już mieszkania jeszcze przed ich wybudowaniem,
Zazwyczaj dlatego, że można kupić mieszkania za mniejsze pieniądze niż normalnie.
amor amor
- Majeczka87
- Początkujący

Nie do końca chyba tak jest, wydaje mi się, ze gotowe można taniej kupić jak już chcą sprzedać wszystko bardziej chyba chodzi o to ze jest większy wybór mieszkań