drewno konstrukcyjne Komplex Market S4S
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
drewno konstrukcyjne Komplex Market S4S
Witajcie,
Chciałem spytać czy ktoś z Was coś słyszał o deskach S4S z Komplex Market?Interesują mnie deski na krokwy oraz na legary pod taras.
Chciałem spytać czy ktoś z Was coś słyszał o deskach S4S z Komplex Market?Interesują mnie deski na krokwy oraz na legary pod taras.
Re: drewno konstrukcyjne Komplex Market S4S
Z drewnem jest tego typu problem, że wszelkie wady wychodzą przy montażu a na zdjęciach zawsze są bez wad :-]. Sprawdzałem w internecie na ich stronach to nie ma wzmianki o jakości ( oczywiście mogłem niedoczytać ). Niektórzy producenci wysyłają próbki. Pozdrawiam
-
Tato_Małża
- Aktywny

Mysle ze warto zapytac, chociaz pewnie najlepiej przejechac sie do ktoregos z punktu, jesli masz blisko do KomplexMarketu to tam podjedz i zobacz. Z tego co ja się orientuję mają jeszcze KVH, jelsi chodzi o drzewo konstrukcyjne. Btw. chyba na krokwie, a nie na krokwy:P:D?:)
sorki za błąd
nie mam tam blisko, ani po drodze, ale zapytam może mają jakieś próbniki albo inne punkty w Polsce gdzie miałbym bliżej
Czekam na informację dotyczące jakości no i cena też by się przydała 
drewno to ma certyfikaty CE, więc to też o czymś świadczy,macie może jeszcze jakieś dane o tym drewnie?
-
Tato_Małża
- Aktywny

Leehu, daj znać jak Ci coś odpowiedzą, chyba ze już to zrobili to powiedz co napisali.
w sumie też chętnie bym się dowiedział wytycznych od producenta