Pomóżcie mi "zakryć" płytki kuchene - sypialnia
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Pomóżcie mi "zakryć" płytki kuchene - sypialnia
Witam.
Właśnie urządzam sobie swój własny pokój sypialniany. Jest to dawna kuchnia i na 2 z 4 ścian na ich połówce znajdują się płytki. Urządzając sobie tam pokój postawiono mi jeden warunek: PŁYTEK NIE WOLNO ZDZIERAĆ!! I tu teraz nasuwa się moje pytanie: jak w ciekawy sposób można je zamaskować, zakamuflować czy nawet zakryć?
Właśnie urządzam sobie swój własny pokój sypialniany. Jest to dawna kuchnia i na 2 z 4 ścian na ich połówce znajdują się płytki. Urządzając sobie tam pokój postawiono mi jeden warunek: PŁYTEK NIE WOLNO ZDZIERAĆ!! I tu teraz nasuwa się moje pytanie: jak w ciekawy sposób można je zamaskować, zakamuflować czy nawet zakryć?
Re: Pomóżcie mi "zakryć" płytki kuchene - sypialni
Przykleić płyty z korka naturalnego?
Nie po to izolujemy, by robić centralne.
A później te płyty z korka można otynkować, pomalować czy coś innego zrobić?
Są różne możliwości. Można pomalować lub przykleić tapetę do wielokrotnego malowania lub przykryć płytą g/k .Korek naturalny ma właściwości termiczne i akustyczne, a w tym przypadku jeszcze maskujące.
Korek całkiem ciekawy pomysł, ale pracochłonny. Ja to bym pewnie próbował jakoś meblami zastawić, jak się da...
A to ja miałem podobny problem, wcześniej w tym pokoju miałem kuchnie i założyłem płytki stąd :
http://ilazienki24.pl
Szkoda było mi ich zrywać więc użyłem korka
http://ilazienki24.pl
Szkoda było mi ich zrywać więc użyłem korka
-
Firma M&M
- Początkujący

- Kontakt:
Witam, proponuję montaż obrazu wielkoformatowego na ściany z płytkami. Praktycznie bez brudu, obraz dostosowany indywidualnie pod klienta, łatwy w utrzymaniu czystości. Szybki i estetyczny montaż.
Info na www.mim-dekoracjabaner.firmy.net
Info na www.mim-dekoracjabaner.firmy.net
M&M