Rodzaje farb do wnętrz

Porady jak udekorować każde wnętrze. Jeżeli zastanawiasz się jakie dodatki będą pasowały do Twojego domu, gdzie je kupić i w jakiej cenie, zajrzyj do tego działu.

Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl

Redakcja
Redakcja
Kontakt:

Rodzaje farb do wnętrz

Post autor: Redakcja »

Remont mieszkania połączony jest na ogół z malowaniem. Ale ta czynnośc wymaga odpowiedniej pogody... Rodzaje farb do wnętrz >>
Redakcja

JanekC
Zaawansowany
Zaawansowany

Rodzaje farb do wnętrz

Post autor: JanekC »

Farby Magnat mi trochę imponują, ich właściwości są takie o których bym nawet wcześniej przed pomalowaniem nie pomyślał. Można nawet ścierać plamy przy użyciu lżejszych detergentów, nie mówiąc już o tym, że nie ma problemów jakie występują w przypadku tanich farb jak łuszczenie się, osłabianie koloru czy temu podobne rzeczy.

Agrado
Początkujący
Początkujący

Re: Rodzaje farb do wnętrz

Post autor: Agrado »

Wykorzystuje farby malując dekoracyjnie ściany. W tej chwili technologie są takie, że można zrobić prawie wszystko. Połysk, mat, cuda. Kwestia kreatywności i projektu.
A jeśli chodzi o ścieralność to już 10 lat temu zapraszałam klientów do siebie i smarowałam ścianę keczupem, widząc ich przerażone miny.
Schodziło po przetarciu mokrą ścierką bez dodatku detergentu.

Natasza72
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: Natasza72 »

duży wybór farb, również ekologicznych, tynków wewnętrznych i farb z mieszalnika ma sklep ekosklad.pl. Warto zajrzeć! Fachowa obsługa, szybkie dostawy, różne korzystne formy płatności

janekk45
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: janekk45 »

ja postawiłem na zmywalną farbę magnat ceramic, bo niestety często ściany się brudzą i to nawet nie z winy dzieci ;]

Awatar użytkownika
Fabiano
Zainteresowany
Zainteresowany

Re: Rodzaje farb do wnętrz

Post autor: Fabiano »

hehe malujesz olejną i czekasz aż odpadnie (żart)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Dekoracja wnętrz”