Uwaga! Firma od hydroizolacji naciąga!
Moderator: Redakcja e-izolacje.pl
Uwaga! Firma od hydroizolacji naciąga!
Witam,
UWAGA!!! Jeżeli ktoś z Państwa odwiedzał już stronę www.hydroizolacje-warszawa.pl i myślał nad zatrudnieniem tej firmy, to ostrzegam. Pan Jacek Bodalski to Oszust i Naciągacz! Wszystko wygląda pięknie w jego słowach, ale na tym koniec. Nas oszukał i nie możemy teraz odzyskać pieniędzy. UWAGA!!! Miejsce rejestracji firmy nie istnieje, mieszka tam kobieta, która twierdzi, że szuka Pana Bodalskiego od 1,5 roku. UWAGA!!! Przestrzegam
UWAGA!!! Jeżeli ktoś z Państwa odwiedzał już stronę www.hydroizolacje-warszawa.pl i myślał nad zatrudnieniem tej firmy, to ostrzegam. Pan Jacek Bodalski to Oszust i Naciągacz! Wszystko wygląda pięknie w jego słowach, ale na tym koniec. Nas oszukał i nie możemy teraz odzyskać pieniędzy. UWAGA!!! Miejsce rejestracji firmy nie istnieje, mieszka tam kobieta, która twierdzi, że szuka Pana Bodalskiego od 1,5 roku. UWAGA!!! Przestrzegam
Pozdrawiam,
Rafael
Rafael
-
IWUBE
Re: Uwaga! Firma od hydroizolacji naciąga!
dlatego izolacje wodochronne i przeciwwilgociowe wykonuje tylko autoryzowana firma lub taka której referencje może potwierdzić ktoś nie zależny, jak w naszym przypadku biegły sądowy oraz całe grono klientów u których się robiło i będzie robić dalej

-
Na Sto Dwa
- Początkujący

- Kontakt:
Dokładnie tak, należy korzystać tylko i wyłącznie ze sprawdzonych i certyfikowanych(!!) firm.
nastodwa.pl
Witam,również zostałam oszukana przez tego ,,fachowca". Wziął pieniądze na materiał,nie wykonał pracy i brak z nim jakiegokolwiek kontaktu. Nie wiem co z tym zrobić,czy zgłosić na policję? Może wspólnie coś zaradzimy?
-
IWUBE
zlecić robotę i złapać gościa na miejscu, nic prostszego ... - czarna owca jak wszędzie się znajdzie co rzutuje na całokształt firm od hydroizolacji
Złapać gościa nie jest takie proste,nie odbiera tel.
-
IWUBE
cyt. Nasza firma działa od ponad 10 lat na terenie całego województwa mazowieckiego. Przez ten czas zdobyliśmy zaufanie wielu klientów, którzy polecali nas swoim znajomym, a Ci z kolei polecali nas kolejnym osobom. Aby zdobyć takie zaufanie, niewątpliwie trzeba być najlepszym. Od 10 lat jakie istniejemy na rynku wciąż poszerzamy zakres świadczonych przez nas usług przykładając szczególną uwagę na dokładność, solidność i estetykę podczas wykonywania każdego zlecenia.
pic nam wodę fotomontaż nikt go nie zna jakby nie było, to jak ambergold a z was są naiwnicacy
istnieje coś co można sprawdzić z CEDIG i wszystko jasne dla klienta
pic nam wodę fotomontaż nikt go nie zna jakby nie było, to jak ambergold a z was są naiwnicacy
istnieje coś co można sprawdzić z CEDIG i wszystko jasne dla klienta
Niech Pan nie będzie taki mądry z tymi naiwniakami! ja sobie z Bodalskim sam poradzę, a chcąc zbadać każdego człowieka i każdą firmę przed współpracą trzeba było tylko tym się zajmować i prześwietlać, a na to nikt nie ma czasu niestety i mogę się założyć, że Pańska mądrość jest tylko tutaj, na piśmie. Pani Halino proszę się do mnie odezwać na priv, to jest wbrew pozorom prosta sprawa.
Pozdrawiam,
Rafael
Rafael
Cóż za ignorancja i buta. A samemu RafaeloA dał się naciągnąć przez w/w w wątku firmę od hydroizolacji.RafaeloA pisze:Niech Pan nie będzie taki mądry .... Pańska mądrość jest tylko tutaj, na piśmie. .
Nie po to izolujemy, by robić centralne.
To, że dałem się naciągnąć nie znaczy, że jestem naiwny, bo każdemu to się mogło przydarzyć, nawet tak ostrożnym ludziom jak Panowie. Temat uważam za zakończony, bo ta rozmowa nie przynosi żadnych pozytywów, a wręcz robi się dziecinna. Pozdrawiam
Pozdrawiam,
Rafael
Rafael
To, że dałem się naciągnąć nie znaczy, że jestem naiwny, bo każdemu to się mogło przydarzyć, nawet tak ostrożnym ludziom jak Panowie. Temat uważam za zakończony, bo ta rozmowa nie przynosi żadnych pozytywów, a wręcz robi się dziecinna. Pozdrawiam
Pozdrawiam,
Rafael
Rafael