Modna łazienka

Łazienka w stylu nowoczesnym czy klasycznym? Jaką wybrać armaturę łazienkową i kolor płytek? Wanna czy prysznic? Jak zaaranżować małą łazienkę w bloku? Takie pytania zadaje sobie każdy, kto ma przed sobą wizję remontu łazienki.

Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl

Redakcja
Redakcja
Kontakt:

Modna łazienka

Post autor: Redakcja »

Prezentowane baterie łazienkowe zostały zaprojektowane przez Prospero Rasulo dla firmy Gessi. Modna łazienka >>
Redakcja

bodziu

Modna łazienka

Post autor: bodziu »

Proszę bardzo - http://e-inclusive.pl/umywalki-lazienko ... 01000.html Modna łazienka nie oznacza cen z kosmosu. Efektowne wyposażenie można kupić za małe pieniądze ;-)

joannam82
Aktywny
Aktywny

Re: Modna łazienka

Post autor: joannam82 »

Zgadzam się z przedmówcą, co do tego, że ładne meble łazienkowe dostaniesz za niewielkie pieniądze, co do ich jakości to bywa różnie, ale ile czasu spędza się w łazience, te meble nie muszą mieć jakiejś super wytrzymałości a i tak będą służyły przez kilka lat, a po tym czasie i tak bedą niemodne :cry:
W swojej mam od kilku miesięcy coś takiego
Obrazek
wiecej tutaj meble łazienkowe

duszek87
Aktywny
Aktywny

Post autor: duszek87 »

Jeżeli chodzi o ciekawy desing w łazience to dla mnie numerem jeden jest Roca. Co o tym sądzicie ?

bodziu

Post autor: bodziu »

Bardzo mi się podobają rzeczy marki Koło, na http://e-inclusive.pl/ sprzedają je za śmiesznie małą kasę, a pod względem stylu naprawdę robią one bardzo pozytywne wrażenie. Jak to oceniacie? ;-)

jakubdab
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: jakubdab »

ja z kolei bym polecił delfina z sbs'u - może nie tak znana marka jak koło czy roca, ale za to ma przystępne ceny, solidne wykonanie, no i są proste, uniwersalne, wiec wpasują się w każdą łazienkę
jakubdab

ODPOWIEDZ

Wróć do „Łazienki”