kuchnia inox drewno i czerwień?

Pomysły na wystrój kuchni, dobór armatury kuchennej i mebli. Porady jak zaprojektować funkcjonalną, oryginalną kuchnię. Radzimy jakie dobrać meble kuchenne, sprzęt AGD oraz odpowiedni zlewozmywak. Nowości dotyczące trendów w aranżacji przestrzeni kuchennej.

Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl

300kotów
Początkujący
Początkujący

kuchnia inox drewno i czerwień?

Post autor: 300kotów »

co sądzicie o takim projekcie -architrendy.pl/trendy-w-architekturze/zabawny-dom/ planuje podbną kuchnię urządzić

Awatar użytkownika
styl-dom-mix
Początkujący
Początkujący
Kontakt:

Re: kuchnia inox drewno i czerwień?

Post autor: styl-dom-mix »

nie wiem czy zdecydowałbym się na taką kuchnię
a przynajmniej bardzo bym się nad takim projektem zastanowił

czegoś w niej brakuje..może wyrazistości?
szybkie znudzenie się tym projektem wielce prawdopodobne

może to tylko kwestia gustu :)

cammell
Aktywny
Aktywny

Post autor: cammell »

styl-dom-mix pisze: czegoś w niej brakuje..może wyrazistości?
szybkie znudzenie się tym projektem wielce prawdopodobne
Dom z zewnątrz wygląda zabawnie, ale złym tego słowa znaczeniu. Ta drewniana część i czarne i czerwone "dekoracje" (???) są ździebko kiczowate. W środku wygląda to o niebo lepiej, choć tak kuchnia wcale mnie nie przekonuje - blok szafek i nic poza tym. Nawet ja w kilka godzin zrobiłabym coś ciekawszego w cad'zie, choć nie zajmuję się tym na co dzień. :P :wink: Zgadzam się, że prawdopodobieństwo znudzenia się projektem jest wysokie.
Jedyne co bym chciała z tych wnętrz, to te olbrzymie okna. Tyle światła...

Kasztanek
Aktywny
Aktywny

Post autor: Kasztanek »

Mojego zachwytu tez nie wzbudza, troche tandetnie, przesyt wszystkiego jak dla mnie. Ae okna boskie.

olampa
1 - ostrzeżenie!
Kontakt:

Post autor: olampa »

Bardzo podobają mi się czerwone kuchnie. Dobierając ciemniejsze ściany czy ciemna glazurę możemy uzyskać bardzo fajny kontrast ale może być za ciemno. Możemy to wszystko rozświetlić zakładając odpowiednie oświetlenie do kuchni. Warto więc zrobić ściany wg.naszego gustu a montując odpowiednie lampy dodać elegancji naszej kuchni

andzia1989
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: andzia1989 »

Mi też się nie bardzo podoba, Brakuje tutaj fachowej renki, aby połączyć te elementy jednak jakoś inaczej, aby mieć te elementy ale w inny sposób.

anija35
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: anija35 »

Ja też bym to trochę inaczej połączyła. Bardziej spójnie. Przynajmniej tak stwierdzam po realizacji ostatniego mojego zakupu, właśnie mebli od firmy Fawre. Rewelacyjnie dobrali mi materiały, zrealizowali projekt i wykonali. Wszystko przemyślane nawet pomyśleli o dziecku moim, że ono kiedyś też będzie korzystać z kuchni ale teraz zrobili mi zabezpieczenia szafek, aby nie grzebało w nich:)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Kuchnie”