Szukam elektryka Poznań
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
-
Misiaczek1412
- Początkujący

Szukam elektryka Poznań
Witam.
Pilnie poszukuję jakiegoś dobrego elektryka, który fachowo wykona instalacje elektryczną.
Ogłoszeń w internecie jest mnóstwo ale ja potrzebuje kogoś sprawdzonego.
Możecie mi kogoś polecić ?
Pilnie poszukuję jakiegoś dobrego elektryka, który fachowo wykona instalacje elektryczną.
Ogłoszeń w internecie jest mnóstwo ale ja potrzebuje kogoś sprawdzonego.
Możecie mi kogoś polecić ?
Re: Szukam elektryka Poznań
U mnie niedawno zakładała instalację firma z Poznania ( ja jestem z Lubonia ). Tu masz ich stronę -www.uslugi-elektryczne-poznan.pl . Naprawdę fachowo wykonana robota. Szczerze mogę ich polecić.
-
Misiaczek1412
- Początkujący

Dzięki wielkie za rade. Na pewno z niej skorzystam. Pozdrawiam.
-
elpapiotr
No proszę, jak to sprytnie można się reklamować.
Ja pytam, Ty odpowiadasz i biznes się kręci.
Tak można w kółko, prawda misiaczki ?
Ja pytam, Ty odpowiadasz i biznes się kręci.
Tak można w kółko, prawda misiaczki ?
Szanowni Państwo,
Przeszukując forumbudowlane.pl. znaleźliśmy Państwa ogłoszenie,
w którym widnieje informacja, że zamierzają Państwo przeprowadzić remont/prace
budowlane i są aktualnie na etapie poszukiwania fachowca, który wykonałby zlecone
przez Państwa zadania. W związku z tym aby ułatwić Państwi te poszukiwania,
chciałaby zaproponować zarejestrowanie się na portalu nasza-chatka.pl.
Nasza-chatka.pl nie jest to zwykły serwis ogłoszeniowy. Jesteśmy portalem, który
dzięki opracowanemu systemowi kojarzy zlecenia klientów z ofertami fachowców.
Dzięki temu nasi użytkownicy mogą szybko i sprawnie znaleźć wykonawcę, który
spełni ich oczekiwania.
Więcej informacji znajdą Państwo na naszej stronie internetowej, gdzie również
mieszczą się informacje dotyczące przebiegu procesu rejestracji.
W razie wszelkich pytań i wątpliwości, prosze się z nami kontaktować, a na pewno
udzielimy odpowiedzi na wszystkie Państwa pytania.
Życzymy szybkiego,udanego remontu i wymarzonych efektów.
Z pozdrowieniami,
Zespół Naszej Chatki
Przeszukując forumbudowlane.pl. znaleźliśmy Państwa ogłoszenie,
w którym widnieje informacja, że zamierzają Państwo przeprowadzić remont/prace
budowlane i są aktualnie na etapie poszukiwania fachowca, który wykonałby zlecone
przez Państwa zadania. W związku z tym aby ułatwić Państwi te poszukiwania,
chciałaby zaproponować zarejestrowanie się na portalu nasza-chatka.pl.
Nasza-chatka.pl nie jest to zwykły serwis ogłoszeniowy. Jesteśmy portalem, który
dzięki opracowanemu systemowi kojarzy zlecenia klientów z ofertami fachowców.
Dzięki temu nasi użytkownicy mogą szybko i sprawnie znaleźć wykonawcę, który
spełni ich oczekiwania.
Więcej informacji znajdą Państwo na naszej stronie internetowej, gdzie również
mieszczą się informacje dotyczące przebiegu procesu rejestracji.
W razie wszelkich pytań i wątpliwości, prosze się z nami kontaktować, a na pewno
udzielimy odpowiedzi na wszystkie Państwa pytania.
Życzymy szybkiego,udanego remontu i wymarzonych efektów.
Z pozdrowieniami,
Zespół Naszej Chatki
-
elpapiotr
Witam.
I biznes "chatkowy" rusza z kopyta.
Oj, nieładnie, nieładnie. Tutaj darmowa reklama, ale tam, "w chacie" już za kasę.
A zapłaciliście chociaż tutaj ?
Tak to się robi ?Tak to ma wyglądać ?
PS. Przy okazji - za ile kojarzycie nas w pary ?
I biznes "chatkowy" rusza z kopyta.
Oj, nieładnie, nieładnie. Tutaj darmowa reklama, ale tam, "w chacie" już za kasę.
A zapłaciliście chociaż tutaj ?
Tak to się robi ?Tak to ma wyglądać ?
PS. Przy okazji - za ile kojarzycie nas w pary ?
jak dla mnie jest to antyreklama - pewnie z naszej chatki nie skorzystam
-
elektryk poznań
- Początkujący

- Kontakt:
Jestem do dyspozycji, mój numer telefonu to 790-575-841 (Dariusz) [url]http://poznanski-elektryk.pl[/url]
Witam.
Polecam firmę z Poznania wykonali u mnie instalacjie elektryczna i alarmowa w domku jednorodzinnym. Szybko sprawnie solidnie wykonana praca. kontakt 798076338
Polecam firmę z Poznania wykonali u mnie instalacjie elektryczna i alarmowa w domku jednorodzinnym. Szybko sprawnie solidnie wykonana praca. kontakt 798076338
WITAM . JA SKORZYSTAŁEM Z FIRMY ELEKTRYCZNEJ Z POZNANIA PANOWIE TO OJCIEC I SYN BARDZO DOBRZY FACHOWCY I NIE DRODZY , WYKONALI MI CAŁA INSTALACJE W DOMU JEDNORODZINNYM POLECAM WAM ICH : 603-299-327 www.elektryk-poznan.com.pl
acha jeszcze jedno gwarancje na 5 lat daja.pozdr.
acha jeszcze jedno gwarancje na 5 lat daja.pozdr.
JA POLECAM ROWNIEZ TYCHA PANÓW CO WCZESNIEJ INNI POLECAJA TO OJCIEC I SYN SA BARDZO MILI , PRAWDZIWI FACHOWCY ,POTEŻNA WIEDZA I DOSWIADCZENIE -
www.elektrycy-poznan.com.pl tel do nich to 500-222-642

www.elektrycy-poznan.com.pl tel do nich to 500-222-642

Ja szczerze odradzam tą firmę, którą powyżej wszyscy zachwalają: www.elektrycy-poznan.com.pl Wybrałam ją właśnie z uwagi na bardzo dobre opinie w Internecie, a tu takie rozczarowanie. Za pierwszym razem panowie nie przyjechali, ponieważ była jakaś duża awaria w fabryce - rozumiem, zadzwonili i przeprosili. Na drugi potwierdzony przez nich termin nikt się nie stawił, gdy zadzwoniłam usłyszałam: "zapomniało mi się". Niepotrzebna strata mojego czasu. Może jakość świadczonych przez nich usług jest na wysokim poziomie, ale co do umówienia to pozostawia wiele do życzenia. Z tego względu szczerze nie polecam.
Jeśli chodzi o elektryka to polecam firmę Elektrobud, która działa 24h na dobę. Jego oferta usług jest naprawdę bardzo bogata. Ja skorzystałem z jego usług i muszę uczciwie przyznać, że jest to facet godny polecenia, nie mam się do czego przyczepić
Sprawdź sam
Ja mogę polecić sprawdzonego elektryka z Warszawy - zobacz
-
zadowolony klient
- Początkujący

witam. wszystkich ja korzystałam z usług z w/w firmy www.elektrycy-poznan.com.pl którą opisujecie i musze powiedziec ze jest troche cieżko jest sie z nimi umówic ponieważ maja mnóstwo pracy... NO ALE PANOWIE PRZYJECHALI DO MNIE PUNKTUALNIE I USUNELI AWARIE W 2 GODZINY CO INNI ELEKTRYCY 4X PRZYCHODZILI I MÓWILI ZE NIE DA RADY TEGO NAPRAWIC ODRAZU LUB WOGÓLE I BYŁAM BEZ PRADU 3 DNI ....!
POLECAM tą firme ELEKTRYCZNA www.elektrycy-poznan.com.pl PANOWIE TO OJCIEC I SYN POSIADAJA OGROMNE DOŚWIADCZENIE I WIEDZE SĄ BARDZO SYMPATYCZNI WARTO SKORZYSTAC Z ICH USŁUG ! ACHA TELEFON DO NICH TO 603-299-327
JA JESTEM BARDZO ZADOWOLONA...!
... w trakcie kiedy rozmawiałam o mojej awaria awarii z sasiadką okazało sie ze u niej też CI panowie niedawno byli...wykonywali podłaczenie płyty indukcyjnej ceramicznej czy cos takiego wiec widac ze dobrze trafiłam
pozdrawiam wszystkich serdecznie. mysle ze moja opinia komus pomoże...

POLECAM tą firme ELEKTRYCZNA www.elektrycy-poznan.com.pl PANOWIE TO OJCIEC I SYN POSIADAJA OGROMNE DOŚWIADCZENIE I WIEDZE SĄ BARDZO SYMPATYCZNI WARTO SKORZYSTAC Z ICH USŁUG ! ACHA TELEFON DO NICH TO 603-299-327
JA JESTEM BARDZO ZADOWOLONA...!
... w trakcie kiedy rozmawiałam o mojej awaria awarii z sasiadką okazało sie ze u niej też CI panowie niedawno byli...wykonywali podłaczenie płyty indukcyjnej ceramicznej czy cos takiego wiec widac ze dobrze trafiłam