Okno Energetic w Castoramie czy warto je kupić ?
Moderator: Redakcja e-dach.pl
Okno Energetic w Castoramie czy warto je kupić ?
W Castoramie w gazetce pojawiło się okno dachowe Energetic o parametrze Uw = 1,0 z szybą dwukomorową czy ktoś może coś powiedzieć coś więcej o tym oknie? Okno w rozmiarze 78x118 kosztuje 998 zl co wydaje się bardzo dobrą ceną jak za takie parametry. Jestem przed zakupem okien do dachu i nie wiem czy to dobry wybór.
Re: Okno Energetic w Castoramie czy warto je kupić ?
Castorama niczego dobrego nie sprzedaje a już mówieni ,ze nikomu nie pozwolimy pobić swoich cen jest marketingowym nadużyciem.To taka Biedronka z niby tanimi produktami dla ubogich.
Okno ma solidną konstrukcję warto kupić.
Udzieram porad budowlanych. W sprawie ścian i tynkowania.
Nie zgodziłbym się co do Twojej opinii na temat Castoramy. Kupowałem u nich już między innymi wkład kominkowy Nordflam i jak do tej pory z zakupów jestem zadowolony. Wydaje mi się, że w ciągu ostatnich lat jakość towarów sprzedawanych w Castoramie podobnie jak i w Biedronce podniosła się. Sam codziennie robię zakupy w Biedronce i nie narzekam. Poza tym nie pytałem o opinie na temat Castoramy tylko o konkretny towar okno Energetic. Czy ktoś miał już z nim do czynienia?yanes pisze:Castorama niczego dobrego nie sprzedaje a już mówieni ,ze nikomu nie pozwolimy pobić swoich cen jest marketingowym nadużyciem.To taka Biedronka z niby tanimi produktami dla ubogich.
Moja siostra kupiła te okna w okolicach czerwca, teraz w cenie promocyjnej zapłaciłaby za nie 100 zł mniej na sztuce. Cena jest naprawdę atrakcyjna. Jeżeli chodzi o estetykę i funkcjonalność to miesięczne okno prezentuje się naprawdę dobrze. Zobaczymy co będzie za jakiś czas.