Pomysł na kuchnie
-
wonsowaty
Re: Pomysł na kuchnie
My kupiliśmy ładne firany do kuchni Poza tym nie mamy za dużo ozdób w domu stawiam raczej na minimalizm
-
misia_koala
- Początkujący

Firany sa juz niemodne i strasznie tracą myszką! W życiu bym sobie nie zamontowała firan, tym bardziej w kuchni, ble:P
-
Euro-Zakupy
- lubie spamować
O wiele lepiej niż firany,sprawdzą się stylowe rolety lub żaluzje do kuchni,w chwili obecnej są po prostu bardzo modnym rozwiązaniem.
Kuchnia całkiem fajna i nawet nie droga, ale zgodzę się z poprzednikami, że akurat tutaj żaluzje sprawdzą się dużo lepiej. Jakby chciał ktoś taką kuchnię, to robimy podobne na terenie warszawy i okolic. Zapraszam
-
Przemek
Wiele ciekawych aranżacji znajdziesz na portalu gdzie architekci prezentują swoje ... www.e-aranzacje.pl
Mnie się nie podoba, zbyt wiele błyszczących powierzchi, mało naturalnego swiatła.
Mnie się nie podoba, zbyt wiele błyszczących powierzchi, mało naturalnego swiatła.
Hmm... może coś takiego, jeśli lubisz klasyczny styl. Meble są z drewna i fajnie wyglądają w kolorze białym.
-
piotr7778
Zapraszam do obejrzenia ciekawych filmów związanych z projektowaniem wnętrz, pokój dzienny, sypialnia, kuchnia, polecam
//www.youtube.com/watch?v=7a4pzCdqQyU
//www.youtube.com/watch?v=7a4pzCdqQyU
Jak dla mnie nowoczesne kuchnie to przede wszystkim funkcjonalny, porządny sprzęt, który będzie przez lata dobrze służył i nie straci szyku i elegancji. Dlatego stawiam na klasykę 
-
readmylipss
- lubie spamować
nowoczesne pomysły na kuchnie możecie zobaczyć na magicandstyle.com
tworzą darmowe wizualizacje!
tworzą darmowe wizualizacje!
-
PiotrNiski
- Zaawansowany

A co sądzicie o płytkach granitowych w kuchni? Ja własnie myślę nad czymś z oferty Chce jeszcze w łazience wykorzystać je trochę