Dachówki Leier
Moderator: Redakcja e-dach.pl
Dachówki Leier
Stoje pod scianą
(((((((( Na składach moge teraz kupic dachówkę tylko tej firmy: Leire natomiast nigdzie nie mogę znależć jak się sprawuje. Czy ktoś ma na dachu coś takiego. Musz ę się zdecydwac w godzinę, dekarze juz mogliby wchodzić na budowę. Potem mają robotę dalej tzn po 20-stym a składach dopiero wtedy ma być Braas. Wiem że chaotycznie ale pomóżcie. Leier jest ok????[/b]
Pewnie, że bardzo dobry produkt. Najlepszy z najgorszych, czyli najlepsza chyba dachówka z cementowych występujących w Polsce.
Z takim drobnym zastrzeżeniem, że ten temat dotyczy Leiera, nie Nelskampa.
Dlaczego Leier nie? Otóż proszę popatrzyć na pokryte nim kilkuletnie dachy. Oczywiście dachówka cementowa ze swej natury nie wygląda dobrze na przestrzeni lat, są jednak wyraźnie różnice pomiędzy poszczególnymi produktami a moim zdaniem do słabiej broniących się produktów tego typu należy właśnie dachówka cementowa Leier.
Z takim drobnym zastrzeżeniem, że ten temat dotyczy Leiera, nie Nelskampa.
Dlaczego Leier nie? Otóż proszę popatrzyć na pokryte nim kilkuletnie dachy. Oczywiście dachówka cementowa ze swej natury nie wygląda dobrze na przestrzeni lat, są jednak wyraźnie różnice pomiędzy poszczególnymi produktami a moim zdaniem do słabiej broniących się produktów tego typu należy właśnie dachówka cementowa Leier.
Powiedzmy ,że obydwie, cementowa według mnie najlepsza w swojej klasie, także pod względem ilości kolorów, co do Leiera fakt produkt nie za ciekawy, ale swoje poleży, wolałbym Leiera niż np. Plannje lub inne sranje blaszane, a Leier , no cóż jakie pieniądze taki produktamc1 pisze:Ale jaką dachówkę Nelskampa, beton czy paloną?OSCAR pisze:Znam dachówkę Nelskampa i potwierdzam słowa Gosi. Bardzo dobry produkt!
Na niczym się nie znam,niczego nie umiem,dlatego doradzam na forum