samodzielny2206 pisze:Czysto teoretyczne pytanie. Przyjechała by więc firma od budowy domu, Jak byś się trochę poprzyglądał zadjęciom i projektowi to może byś zauważył, że belki są rozmieszczone dokładnie tak jak na projekcie, co do centymetra, polskiego.
dom jednorodzinny bez garażu Amelia II - dom ze styropianu
Re: dom jednorodzinny bez garażu Amelia II - dom ze styropi
Może da się Pan jednak namówic na kilka zdjęć domku- bardzo jestem ciekawa jak teraz wygląda taki domek ze styropianu. Pozdrawiam.
Ja również jestem ciekawy obecnego wyglądy domu 
--------------------------------
http://www.wmb.pl/pl/oferta/index/1-profile-elewacyjne/18-gzymsy-nadokienne.html
--------------------------------
http://www.wmb.pl/pl/oferta/index/1-profile-elewacyjne/18-gzymsy-nadokienne.html
-
Adrian1132
- Początkujący

- Kontakt:
Szykuje się piękny domek 
Viessman Serwis!
Kolejny głos za - prosimy o zdjęcia.......
-
samodzielny2206
- Początkujący

- Kontakt:
Witam,
Przepraszam za brak jakiejkolwiek odpowiedzi. Było to spowodowane pobytem za granicą i brakiem dostępu do internetu.
Odpowiadając na wcześniejsze pytanie Pani Agnieszki E - 300-310 tyś. tyle na dzień dzisiejszy kosztował nas dom. Oczywiście na chwilę kiedy piszę ten post.
Odpowiadając użytkownikowi Enerbau - to nie jest reklamowa ściema tylko realnie pobudowany dom.
W kwestii zdjęć to dużo więcej znajdą Państwo na www.samzbudujdom.pl, ale strona będzie funkcjonowała za kilka dni. Zapraszam już teraz i dziękuję za zainteresowanie.
Przepraszam za brak jakiejkolwiek odpowiedzi. Było to spowodowane pobytem za granicą i brakiem dostępu do internetu.
Odpowiadając na wcześniejsze pytanie Pani Agnieszki E - 300-310 tyś. tyle na dzień dzisiejszy kosztował nas dom. Oczywiście na chwilę kiedy piszę ten post.
Odpowiadając użytkownikowi Enerbau - to nie jest reklamowa ściema tylko realnie pobudowany dom.
W kwestii zdjęć to dużo więcej znajdą Państwo na www.samzbudujdom.pl, ale strona będzie funkcjonowała za kilka dni. Zapraszam już teraz i dziękuję za zainteresowanie.