W Warszawie są dużo większe perspektywy rozwoju. spokojne miasta umierają.artur12 pisze:Lublin.
Na pewno spokojniejsze miasto.
Ja osobiście nigdy nie zdecydowałbym się na dobrowolną przeprowadzkę do Warszawy
Lublin czy Warszawa gdzie kupić mieszkanie???
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Re: Lublin czy Warszawa gdzie kupić mieszkanie???
mój pierwszy dom 
Warszawa do miasto większych możliwości, o wiele lepiej mieszkanie kupić właśnie w Warszawie. Dodam że Ronson buduje świetne mieszkania na obrzeżach Warszawy, dzięki temu osoby nie przyzwyczajone do charakteru Warszawy, mogą odpocząć po pracy w cichej i spokojnej okolicy.
- Majeczka87
- Początkujący

a gdzie on buduje te mieszkania?
Osobiście powiedziałbym, że Warszawa. Najlepsze biura nieruchomości znajdują się właśnie w Warszawie
Obrzeża Warszawy, to nie wróży dobrze.
mój pierwszy dom 
jak się ma dobrą pracę to w sumie wszystko jedno jakie miasto,na pewno w stolicy są większe możliwości pracy, rozwoju itd.
jak się ma dobrą pracę to w sumie wszystko jedno jakie miasto,na pewno w stolicy są większe możliwości pracy, rozwoju itd.A co do obrzeży to czemu nie wróży dobrze? Lepiej się kisić w małym mieszkaniu na śródmieściu?
Z jednej strony Lublin jest spokojniejszym miastem, za to w Warszawie zawsze jest więcej możliwości. Sprawdź http://www2.immobi.pl/ znajdziesz tam wiele ofert nieruchomości zarówno w Warszawie jaki i Lublinie, porównaj sobie ceny, okolice itp
- Majeczka87
- Początkujący

Lublin, fajne miasto ale już coraz mniej fajne dla młodych ludzi, tam nie ma takich możliwości rozwoju jak w warszawę, miałam kilku znajomych na studiach z Lublina, obecnie wszyscy siedzą w warszawie i znajomi znajomych również. Na pewno życie jest tu droższe ale i zarobki wyższe.
-
Katarzynka00
- Początkujący

Zdecydowanie Warszawa. Mieszkanie w mniejszym miescie moze i ma sporo zalet,ale to w Warszawie latwiej jest o prace, to zupelnie inne perspektywy. My wraz z mezem rozgladamy sie za mieszkaniami na Woli, ktore oferuje Home Invest. Moi tesciowie kupili nowe mieszkanie na Woli Prestige i bardzo sobie chwala, wszystko jest oki, nie ma na co narzekac, a cena na kazda kieszen
Jak chcecie zobaczcie sobie ich oferte www.homeinvest.pl Maja szeroka oferte w fajnych miejscach 
-
Agent Nieruchomości
- Zainteresowany

- Kontakt:
Dlaczego? Weźmy taką Białołękę i inwestycje JWC. Mieszkania dość tanie, okolica ładna, zielona, dobry dojazd do centrum ...cace pisze:Obrzeża Warszawy, to nie wróży dobrze.
Agent ds. Nieruchomości
Dokładnie, w dzisiejszych czasach to człowiek osiada się tam gdzie jest praca. A tak się składa, że w Warszawie ona jest. Jak patrze na ceny nieruchomości w Warszawei http://www.immobi.pl/mieszkania-warszawa/ to fakt są one średnio 2x droższe niż w Lublinie, ale należy pamiętać że w Warszawie można 3 lub 4x więcej zarobić.
-
bodziu
Nie ma co ukrywać, że ceny nieruchomości są niskie jak nigdy. Szczególnie dotyczy to nieruchomości inwestycyjnych, zobaczcie - http://www.jartom.com/hale Sytuacja na rynku sprzyja inwestowaniu, ale jak długo? Trudno powiedzieć - na pewno teraz jest dobry moment na inwestycje...
Myślę, że na zakup nowego mieszkania jest dobry pomysł, aby wziąć pożyczkę. to jest dobry o tym blogu - http://kredyt1.blogspot.com Pożyczka bez bik
obrzeża czytaj długiiii dojazd do centrumgrrregg pisze:jak się ma dobrą pracę to w sumie wszystko jedno jakie miasto,na pewno w stolicy są większe możliwości pracy, rozwoju itd.A co do obrzeży to czemu nie wróży dobrze? Lepiej się kisić w małym mieszkaniu na śródmieściu?
mój pierwszy dom