Osiedle Intenso - Warszawa Wola?
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Osiedle Intenso - Warszawa Wola?
Witam wszystkich. Poszukuję informacji o deweloperze Neocity, bo rozważam zakup mieszkania na Osiedlu Intenso na Woli. Czytałam gdzieś, że I etap budowy został zakończony i mieszkania zostały oddane do użytku właścicielom. Pozostały jeszcze trzy etapy budowy. Czy ktoś może więcej wie o tym osiedlu? Będę wdzięczna za wszystkie informacje.
-
ketlinlive
- Początkujący

Re: Osiedle Intenso - Warszawa Wola?
Znajomi kupowali tam mieszkanie - w sensie w tym budynku, który powstał jako pierwszy. Poślizgu w pracach budowlanych nie było, podczas przeglądu technicznego nie dopatrzyli się żadnych usterek, ogólnie są zadowoleni. Jak na razie deweloper wydaje się być rzetelny.
Dziękuję za odpowiedź. Kusi mnie to miejsce, bo jest to naprawdę dobra lokalizacja, jeśli chodzi o połączenie z Centrum, wystarczy tylko pół godziny, by dojechać busem lub tramwajem do Śródmieścia. Niedawno pozwoliłam sobie tam pojechać i zwiedzić okolice. W pobliżu są kina, markety, a także park. W środku znajduje się recepcja z ochroną oraz są garaże, co moim zdaniem stanowi duży plus. Natomiast nie zauważyłam w pobliżu zbyt dużo punktów usługowych, ale myślę, że kiedy wszystkie etapy budowy zostaną zakończone, powstanie ich więcej.
Dziękuję za odpowiedź. Kusi mnie to miejsce, bo jest to naprawdę dobra lokalizacja, jeśli chodzi o połączenie z Centrum, wystarczy tylko pół godziny, by dojechać busem lub tramwajem do Śródmieścia. Niedawno pozwoliłam sobie tam pojechać i zwiedzić okolice. W pobliżu są kina, markety, a także park. W środku znajduje się recepcja z ochroną oraz są garaże, co moim zdaniem stanowi duży plus. Natomiast nie zauważyłam w pobliżu zbyt dużo punktów usługowych, ale myślę, że kiedy wszystkie etapy budowy zostaną zakończone, powstanie ich więcej.
na Woli jest też fajne osiedle Górczewska Park, wiem że zostało wolnych tylko kilka mieszkań więc może dadzą jakiś rabat?
-
Agent Nieruchomości
- Zainteresowany

- Kontakt:
To osiedle jest już wyprzedane. Aktualne oferty tego popularnego developera do znalezienia na stronie www.jwconstruction.pl , zaś oferty promocyjne na www.wyprzedaz-mieszkania.pl
Agent ds. Nieruchomości
to szybko sprzedali, znajomy właśnie nosił się z zamiarem zakupu ale nie zdążył, teraz coś podobno budują na bliskiej woli
-
Agent Nieruchomości
- Zainteresowany

- Kontakt:
Zgadza się. Inwestycja znajduje się na ul. Wroniej 45. Szczegóły w linku poniżej: http://www.jwconstruction.pl/pl/dla_kli ... art23.html
Agent ds. Nieruchomości
Jeżeli szukasz mieszkania na Woli to ja polecam inwestycje RONSONA.