Meyer Holsen - co o niej powiecie
Moderator: Redakcja e-dach.pl
Meyer Holsen - co o niej powiecie
Prosze o udzielenie mi podpowiedzi czy ta dachówka Meyer Holsen jest godna polecenia. Prosilbym o wypwiedzi tych ktorzy posiadaja dachowke tej firmy na swoim dachu.
-
runcajs1967
- Aktywny

Meyer Holsen to troche inna dachówka niż te ,które są b.dobrze znane, ze wzglęgu na to,że jest produkowana z iłów łupkowych z dodatkiem gliny.
Mają też nieco inne kształty - wystarczy wejść na ich stronę.
Oni też produkują najlżejszą jak dotąd dachówkę na świecie - Ravensberger / 30 kg mkw. Warto się nią zainteresować.A takich informacji powinien udzielić importer.
Pozdtawiam
Mają też nieco inne kształty - wystarczy wejść na ich stronę.
Oni też produkują najlżejszą jak dotąd dachówkę na świecie - Ravensberger / 30 kg mkw. Warto się nią zainteresować.A takich informacji powinien udzielić importer.
Pozdtawiam
-
runcajs1967
- Aktywny

Mayer Holsen – Ciekawostką tej dachówki jest zastosowanie podwójnego zamka nie tylko z boku, ale i na górze. Znam dekarza, który pokrył swój prywatny dach tą dachówką i nie stosował membrany.
Dachówka jest naprawdę dobrej jakości!! Osobiście bardzo polecam!!
Przykładając ja do Robena wyglądała imponująco.
Każdy gąsior zabezpieczony jest w palecie przekładkami styropianowymi
Jeżeli są jakieś pytania chętnie odpowiem na nie.
Wiem, kto ma Mayer Holsena na stanie okolice Wrocławia Opola
Gwarancja Solidnego Domu
Oscar o której dachówce piszesz?:Ravensberger,Tandem,Vario Junior Zwiling,Vario,Dacapo,Garant,Marsylka? Bo troche dziwne rzeczy piszesz o tych zamkach-zamek boczny i górny mają wszystkie dachówki, a fakt nie dania membrany???
Największą zaletą tej dachówki jest materiał z którego jest zrobiona,ciężar m2( Ravensberger -30 kg m2 -najlżejsza dachówka na świecie, Tandem ok.34 kg m2),przepiękne glazury, na których nie robią się pajączki,angoby krystaliczne i jeszcze wiele argumentów stawiających tę dachówkę b.wysoko.
A na temat gwarancji też warto poczytac bo takiej gwarancji nie udziela nikt.
Fanka Meyer Holsena
Największą zaletą tej dachówki jest materiał z którego jest zrobiona,ciężar m2( Ravensberger -30 kg m2 -najlżejsza dachówka na świecie, Tandem ok.34 kg m2),przepiękne glazury, na których nie robią się pajączki,angoby krystaliczne i jeszcze wiele argumentów stawiających tę dachówkę b.wysoko.
A na temat gwarancji też warto poczytac bo takiej gwarancji nie udziela nikt.
Fanka Meyer Holsena
Oscar nie porównuj porządnej ceramiki z wyrobem ceramikopodobnymOSCAR pisze:Mayer Holsen – Ciekawostką tej dachówki jest zastosowanie podwójnego zamka nie tylko z boku, ale i na górze. Znam dekarza, który pokrył swój prywatny dach tą dachówką i nie stosował membrany.
Na niczym się nie znam,niczego nie umiem,dlatego doradzam na forum
- Andrzej Wilhelmi
- Superużytkownik

- Kontakt: