Urządzenie mieszkania - pomysły?
Urządzenie mieszkania - pomysły?
Mam zupełny mętlik w głowie, przejrzałam już chyba cały internet i im więcej szukam tym bardziej nie moge sie zdecydowac
Macie jakieś ciekawe pomysły? Mieszkanko w stanie surowym do odbioru, czyli aranżacja wnętrz od podstaw. Chciałabym jakoś ciekawie to urządzic, tylko źródła inspiracji narazie brak 
-
LuxControl
- Zainteresowany

Re: Urządzenie mieszkania - pomysły?
No przyznam,ze masz naprawdę bardzo szerokie pole do popisu i na początek proponuję po prostu przejrzeć wątki na temat aranżacji jak i wyposażenia mieszkań. Bardzo ważny jest kolor ścian jak i prawidłowy dobór oświetlenia.
Witaj, ja pół roku temu miałem podobny problem, najlepszym rozwiązaniem okazał się zakup kilku (kilkunastu???) gazet z nowoczesnymi aranżacjami wnętrz.
-
ladypatrycja
- Początkujący

Inwestycja w gazety do dobry pomysł. Albo przejść sie po prosu do Komfortu i brać to, co ci wpadnie w oko
podobno panele są nadal modne, i akurat jest promocja polecam dąb rzeczny: http://www.komfort.pl/panele-podlogowe/ ... zny-360310
Długo zastanawiałam się co zrobić z brzydką kratką wentylacyjną nad kominkiem. Wyglądało to po prostu nieestetycznie. Ale wpadłam na świetne rozwiązanie: fotokratki, znalazłam je na
http://www.ventlab.pl/
. Znajomi myślą, że to zdjęcie:P
http://www.ventlab.pl/
Jak już się na coś zdecydujesz, to warto rozejrzeć się na internecie za ofertami, jaki mają poszczególne sklepy. Szczególnie polecam //rabatybudowlane.pl, gdyż na tej stronie są dodatkowo rabaty m.in. na meble i inne elementy wykończenia wnętrz.
-
MagiaPlytek
- Zainteresowany

W kwestii wyposażenia mieszkania, to w zasadzie tylko i wyłącznie kwestia naszego gustu oraz rzecz jasna budżetu. Liczy się styl w jakim chcemy je urządzić,a tutaj mamy szerokie pole do popisu,korzystając z ofert dobrych i sprawdzonych sklepów internetowych. W kwestii płytek łazienkowych lub kuchennych,chętnie pomogę.
Urządzając mieszkanie od podstaw można naprawdę sporo ciekawych rozwiązań wymyślić.
Zdecydowanie polecam posadzki granitowe, które będą służyć długi czas.
A poza tym wszystkie wnętrza możemy urządzić jak nam się tylko podoba, korzystając z gotowych wzorców
Zdecydowanie polecam posadzki granitowe, które będą służyć długi czas.
A poza tym wszystkie wnętrza możemy urządzić jak nam się tylko podoba, korzystając z gotowych wzorców
inspiracji można szukać naprawdę wszędzie, wydaję mi się, że warto kupować branżowe gazety, odwiedzać wnętrzarskie serwisy i od czasu do czasu warto wybrać się na targi, w tym miejscu należy wspomnieć o Międzynarodowych Targach Interiors & Design w Warszawie, rejestracja dla odwiedzających jest za darmo, więc chyba szkoda marnować taką okazję: //targiwnetrzarskie.pl/zwiedzajacy/rejestracja-on-line/
-
snowakowska
- Początkujący

Ja sugerowałam się blogami wnętrzarskimi i filmikami na youtubie z inspiracjami. Polecam, bo niekonwencjonalne podejście do sprawy okazuje się najbardziej owocnym 
rabatybudowlane.pl
-
Krzysztof_kf
- Początkujący

- Kontakt:
Jak nie masz pomysłu na aranżacje wnętrza skorzystaj z usług specjalistów.
-
Krzysztof_kf
- Początkujący

- Kontakt:
Jak nie masz pomysłu na aranżacje wnętrza skorzystaj z usług specjalistów.
Ja lubię nowoczesne wnętrza. Może coś w tym stylu Ci się spodoba?
Ja lubię nowoczesne wnętrza. Może coś w tym stylu Ci się spodoba?
w internecie inspiracji nie brakuje, osobiście uwielbiam jak ściany są pomalowane na jakiś kolor w mieszkaniu, a jedna ma tapetę we wzory
np. coś takiego http://walldecor.pl/kategoria/sanderson