Soleko. Kolektory słoneczne, próżniowe, solarne

Wybór wykonawcy często decyduje o tym, czy budowa lub remont domu będzie miłym wspomnieniem, czy trudnym przeżyciem, a dom - wymarzonym miejscem do mieszkania czy katalogiem błędów. Jak wybrać dobrego, rzetelnego wykonawcę? Tu możesz polecić sprawdzone ekipy i poznać opinie o wykonawcach, których zamierzasz zatrudnić.

Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl

Redakcja
Redakcja
Kontakt:

Post autor: Redakcja »

Redakcja

maxior77
Początkujący
Początkujący

Post autor: maxior77 »

Mają bardzo dobre kolektory renomowanej australijskiej firmy. Bardzo ciekawa oferta i do tego atrakcyjna cenowo.

klarkson
Początkujący
Początkujący

Post autor: klarkson »

Współpracowałem z Soleko dostarczyli mi kolektor. Przez cały sezon wakacyjny spisywał się bez zarzutu, teraz też jest ok. Także to była dobra inwestycja.

miś123
Początkujący
Początkujący

Post autor: miś123 »

Kupowałem od nich 3 płaskie kolektory Hewalexa. Montaż przebiegł bardzo sprawnie. Wszelkie sprawy z dotacją załatwiała firma. Wydaje mi się że jest to jedna z bardziej rzetelnych firm na tym rynku. Jeżeli ktoś się waha którą firmę wybrać to warto sprawdzić ich ofertę i samemu się przekonać

pmuzyk
Początkujący
Początkujący

Post autor: pmuzyk »

Co tu dużo mówić... szukałem długo firmy od kolektorów i znalazłem... a porównywałem naprawdę wiele firm pokroju Soleko. Po pierwsze ciężko znaleźć inną firmę z tym oprzyrządowaniem solarnym, wszystko europejskie. Po drugie wszystko działa od 2012 roku. Po trzecie bardzo dobry kontakt za każdym razem, gdy dzwonię do nich o poradę związaną z tym zestawem. Niestety tego nie mogą powiedzieć moi sąsiedzi, którzy bez analizy padli ofiarą akwizytorów, którzy im sprzedali chiński szajs za 2 razy drożej bez możliwości kontaktu z monterami! Polecam.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Porozmawiajmy o wykonawcach”