Dużo za małe pieniądze. Tania łazienka to nie znaczy źle...
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Nie trzeba wydawać od razu ogromnych pieniędzy, żeby urządzić przytulną łazienkę. Coraz modniejsze stają... Dużo za małe pieniądze. Tania łazienka to nie znaczy źle... >>
Redakcja
-
bodziu
Kupujesz rozsądnie to nie wydajesz kokosów. Poczytajcie sobie bliżej ten serwis - //e-inclusive.pl/ tj. zapoznajcie się z cenami, najlepiej po porównaniu stawek na mieście i w necie. Wszystko można kupić znacznie taniej, ale przez internet.
-
bodziu
-
bodziu
Re: Dużo za małe pieniądze. Tania łazienka to nie znaczy źle
Ta powyższa łazienka prezentuje się naprawdę bardzo fajnie i faktycznie nie trzeba mieć zbyt dużo pieniędzy aby coś zaplanować i stworzyć,wystarczy postawić tylko na swoją kreatywność.
Tania łazienka, czy jak niskim kosztem urządzić funkcjonalną łazienkę
Śnieżka Kuchnia Łazienka – ładna i klasyczna biel, a do tego też ma właściwości takie, że wilgoć ścianom nic nie zrobi. Poza tym biały pasuje do wszystkiego.
-
MichalBudowniczy
- Superużytkownik

Re: Dużo za małe pieniądze. Tania łazienka to nie znaczy źle...
Ciekawe pomysły na niedrogą aranżację.
-
karolek256
- Zainteresowany

Tania łazienka, czy jak niskim kosztem urządzić funkcjonalną łazienkę
Moja łazienka jest raczej nowoczesna w charakterze. Chciałem prostoty i mam. Między innymi zamontowałem szklane półki, konkretnie tego typu: https://e-armet.pl/pl/c/Polki-szklane/849 - maksymalny minimalizm, ale prawda jest taka, że we wnętrzu łazienki to się doskonale prezentuje.
-
RemmechPolska
- Początkujący

Dzień dobry, po budowie zawsze zamiast urodzajnej ziemi pozostaje glina, piasek i muldy. Jest na to rozwiązanie. Kompost przemysłowy, czarnoziem.
-
e-Rzecznik_Magnat
- Superużytkownik

W budżecie na wykończenie łazienki dużym kosztem są płytki łazienkowe i ich ułożenie. Zmniejszenie ilości płytek do minimum (podłoga, kabina prysznicowa, okolice wanny i umywalki opcjonalnie) i pomalowanie ścian farbą Ceramiczną MAGNAT, która znakomicie zabezpiecza przed działaniem wilgoci, można ją zmywać i szorować na mokro, może znacznie obniżyć koszty wykończenia tego pomieszczenia bez straty w estetyce. Przeciwnie malowane łazienki wydają się lżejsze, bardziej przestronne i nowocześniejsze.