Męska sypialnia
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Męska sypialnia
Męska sypialnia kojarzy się z minimalizmem, bo w powszechnym przekonaniu mężczyźnie do wypoczynku wystarczy niewiele... Męska sypialnia >>
Redakcja
Męska sypialnia
W męskiej sypilani koniecznie musi znajdować się odpowiednio duży telewizor.
A tak na poważnie to mnie pozwolono urządzić właśnie to pomieszczenie, zdecydowałem się powiesić na ściane 40 calowego Philipsa, z ambilightem i muszę powiedzieć, że wygodniejszego sposobu na oglądanie filmów nigdy nie zaznałem. Chociaż do kina też czasem pójdę, bo nie można siedzieć tylko w domu.
-
OdkurzaczWodny
- Początkujący

Re: Męska sypialnia
Co dokładnie rozumiecie po przez stwierdzenie "męska sypialnia'? Czyli jaka w jakich kolorach? Bo tv można postawić również w takim normalnej małżeńskiej sypialni,to akurat żaden problem.
A myślałeś o dodatkach? Wiadomo gołe okno nie przejdzie, szczególnie jeśli chcesz przyprowadzać dziewczyny
coś ładnego - skoro chcesz podłogę ciemna fajnie będą pasować takie tez np panele - no bo firanki pewnie uznasz ze dobre dla starych

Nieco egzotycznie ale nowocześnie

Nieco egzotycznie ale nowocześnie
Mi męska sypialnia kojarzy się z prostotą kształtów, nowoczesnością oraz ze stłumionymi kolorami tj. szary , czarny, brąz, beż itp. A przede wszystkim z duużym łóżkiem sypialnianym
Np. coś takiego: