Grzejniki dekoracyjne
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Grzejniki dekoracyjne
Grzejniki dekoracyjne marki Zehnder kształtują przestrzeń życiową są nowoczesne i wyszukane. Grzejniki dekoracyjne >>
Redakcja
Grzejniki dekoracyjne
Drabinkowe grzejniki do łazienki są najlepsze! Ja mam w domu grzejniki z Delfina i nie wyobrażam sobie łazienki bez takiego grzejnika.
Lenka33
Re: Grzejniki dekoracyjne
Wygląda świetnie. Bardziej jak element dekoracyjny niż grzejnik 
Ładny , ale jednak mnie przekonują proste grzejniki takie, jak ten:
http://www.grupa-sbs.pl/katalog-grzejni ... a64af7d34c
http://www.grupa-sbs.pl/katalog-grzejni ... a64af7d34c
Lenka33
Jest dużo fajnych dekoracyjnych grzejników, szkoda tylko że cena większości z nich jest powalająca.
inteligentne instalacje
-
MagiaPlytek
- Zainteresowany

Ja także jestem zwolennikiem grzejników dekoracyjnych do łazienki,uważam że prezentują się bardzo ciekawie,a często stanowią nawet o ozdobie w naszej łazience,w końcu głównie o to w tym chodzi.
Mi się w ogóle klasyczne grzejniki nie podobają i zawsze starałem się je jakoś obudować, bo wg mnie tylko szpecą każde pomieszczenie. Dlatego obecnie zastanawiam się nad ogrzewaniem podłogowym. 
Wracając do tematu - do łazienki najlepiej wstawić taki grzejnik, gdzie można sobie na nim rozwiesić ręczniki. Komfort z opuszczania kąpieli czy kabiny prysznicowej zwiększa się po owinięciu się ciepłym ręcznikiem.
Wracając do tematu - do łazienki najlepiej wstawić taki grzejnik, gdzie można sobie na nim rozwiesić ręczniki. Komfort z opuszczania kąpieli czy kabiny prysznicowej zwiększa się po owinięciu się ciepłym ręcznikiem.
Spodziewałem się jakiś cudów, a to klasyczne grzejniki, tylko w kolorze... Chyba można samemu przemalować zwykły biały grzejnik?
Wydaje mi się, że mają trochę więcej "lekkości" niż klasyczne. Ale faktycznie wyglądają podobnie.
inteligentne instalacje
Ja ostatnio spotkałem się z takim, dość niezwykłym grzejnikiem. Co o nim sądzicie drogie Panie i Panowie?
Pomysł fajny, ale wstawiłbym inny obrazek.
a słyszeliście o grzejnikch z powłoką nanoceramiczną? ponoć są najtrwalsze na rynku, dlatego dobre do łazienki?