Drzwi wewnętrzne-woda
Moderator: Redakcja e-izolacje.pl
Drzwi wewnętrzne-woda
Mam pytanie: chcę w domu zamontować drzwi metalowe. znajoma jednak odradziłą mi ponieważ podobno w zimie skrapla się na nich woda (od strony wewnętrznej), która przy niskich temperaturach zamarza. Macie jakieś doświadczenia?
Re: Drzwi wewnętrzne-woda
1. nie kupować drzwi takich jakie ma znajomy, bo to jakiś złom.krystek87 pisze: 1. znajoma jednak odradziłą mi ponieważ podobno w zimie skrapla się na nich woda (od strony wewnętrznej), która przy niskich temperaturach zamarza.
2. Macie jakieś doświadczenia?
2. poszukać z rozwagą na rynku jest sporo dobrze izolowanych drzwi wraz z izolowaną ościeżnicą. Montażu nie zlecać partaczom aby nie zrobili mostku termicznego wokół drzwi.
-
IWB
zapiankować oknaufować i zapomnieć - dobrze radzi interno szukaj kogoś kto wie czym jest mostek termiczny na ościeżnicy
w dobie technologii i internetu znajdzie się wielu partaczy którzy wiedzę czerpią z google a nie z doświadczenia
metalowe chińskie drzwi, które się otwieraczem do konserw rozcina śliczne tanie badziewie z castoramy czy obi ...
metalowe chińskie drzwi, które się otwieraczem do konserw rozcina śliczne tanie badziewie z castoramy czy obi ...
Zapraszam na zakupy do nas 
A istotna jest dla Ciebie estetyka? http://www.dom-plex.pl/cache/multithumb ... all_17.jpg