firma do instalacji zbiornika przydomowego
Moderator: Redakcja e-instalacje.pl
-
kasienks30
- Początkujący

firma do instalacji zbiornika przydomowego
dzien doberek poszukuje jakiejs dobrej firmy do instalacji zbiorników przydomowych.Proszę o polecenie dobrej firmy
dzieki
Re: firma do instalacji zbiornika przydomowego
witam..bardzo polecam firmę Axan z województwa mazowieckiego.Jest to bardzo rzetelna firma,wszystko jest na czas i jak trzeba,nie robią żadnych problemów.Naprawde polecam 
jejku co za szczęście, bidula "kasienks30" poszukuje pilnie dostawcy gazu płynnego, a tu już po kilkunastu minutach znajduje się ni stąd ni zowąd wybawiciel "andziorek", który daje namiar na jedyną godną polecenia, rzetelną i najlepszą firmę Axan
niczym w bajce, o mądrym jeżyku i chytrym lisie...
niczym w bajce, o mądrym jeżyku i chytrym lisie...
dlaczego jak ktos robi dobry uczynek to ktos soszukuje sie bajek..akurat zalogowałam się,bo szukam też czegoś na tym forum to zaproponowałam..to jest smieszne,że wyciągasz takie wnioski.Miałam akurat do czynienia tylko z tą firmą,bo ktoś mi ją polecił i jest ok to też ją polecam
-
Greengaz
- Superużytkownik

- Kontakt:
Banialuki opowiadasz kolego.
"Bidula" sam sobie piszesz listy pochwalne, nawet nie wysilając się na modyfikację treści.
Nie traktuj innych jak i ...tów.
6.07 kasienks30 poszukuje firmy, a już 11.07 w innym temacie sama ją poleca.
Pracujesz pod dwoma nickami i już Ci się popieprzyły role kto jest kto.
Myślę, że potencjalni klienci to docenią
.
"Bidula" sam sobie piszesz listy pochwalne, nawet nie wysilając się na modyfikację treści.
Nie traktuj innych jak i ...tów.
6.07 kasienks30 poszukuje firmy, a już 11.07 w innym temacie sama ją poleca.
Pracujesz pod dwoma nickami i już Ci się popieprzyły role kto jest kto.
Myślę, że potencjalni klienci to docenią
Obalam mity na temat ogrzewania propanem.
Drogi Greengaz to nie jest forum do obrażania kogoś itp..widocznie boisz się konkurencji skoro tak kogoś smarujesz i snujesz dziwne domysły a nawet jeśliby tak było to moim zdaniem każdy sposób jest dobry i wyluzuj,bo sam sobie szkodzisz takim głupim gadaniem..lepiej przedstaw mi swoją ofertę,bo właśnie zastanawiam się nad założeniem ogrzewania gazowego i szukam dobrej firmy..oczywiście z dobrą oferta.
-
Greengaz
- Superużytkownik

- Kontakt:
Miły kolego.
Proszę zadaj sobie trochę trudu i poczytaj wpisy, ich ilości /dotychczasową aktywność/, i tematykę dokonane przez kasiensk30 i andziorek, a wnioski nasuwają się same. Nie tylko zresztą mnie /patrz wyżej/.
A że nie byłem ironiczny jak Adik, a bardziej dosadny.... , bo
jeśli już, to uważam, że należy to robić w subtelniejszy sposób, a nie na skróty.
Jeśli rzeczywiście jesteś zainteresowany ofertą poproszę o kontakt na priv.
Pozdr.
Proszę zadaj sobie trochę trudu i poczytaj wpisy, ich ilości /dotychczasową aktywność/, i tematykę dokonane przez kasiensk30 i andziorek, a wnioski nasuwają się same. Nie tylko zresztą mnie /patrz wyżej/.
A że nie byłem ironiczny jak Adik, a bardziej dosadny.... , bo
jeśli już, to uważam, że należy to robić w subtelniejszy sposób, a nie na skróty.
Jeśli rzeczywiście jesteś zainteresowany ofertą poproszę o kontakt na priv.
Pozdr.
Obalam mity na temat ogrzewania propanem.