Kuchnia z wyspą
Kuchnia z wyspą
Nowoczesne wnętrze z dużą funkcjonalną kuchnią , jadalnia i salonem z widokiem na park Kuchnia z wyspą
Redakcja
-
wonsowaty
Nowoczesny styl z elementami drewna i kilkoma roślinkami. Bardzo mi się podoba. Ładnie by tutaj wyglądała doniczka http://rattanartsklep.iai-shop.com/prod ... -RD04.html z jakimś fajnym kwiatkiem, jak pani sądzi? Chyba się z panią skontaktuje w najbliższym czasie 
- Gracjan_85
- Początkujący

Re: Kuchnia z wyspą
Dla mnie rewelka 
Ale nie chcę nawet myśleć, ile by taka aranżacja kosztowała...
Ale nie chcę nawet myśleć, ile by taka aranżacja kosztowała...
Istniejemy póki ktoś o nas pamięta.
Fajne są kuchnie z wyspą, choć szczerze, to widuję je tylko w amerykańskich filmach, a nigdy na żywo 
-
MagiaPlytek
- Zainteresowany

A ja kilkakrotnie miałem okazję widzieć na żywo wyspę kuchenną i szczerze mówiąc to robi na mnie duże wrażenie. To coś zupełnie odmiennego niż tradycyjny styl,warto się temu przyjrzeć nieco bliżej.
Ja też nie miałem okazji takiej spotkać, rzadko kto ma chyba wystarczająco dużą kuchnię, żeby jeszcze na środku wstawić wyspę.Lesin pisze:Fajne są kuchnie z wyspą, choć szczerze, to widuję je tylko w amerykańskich filmach, a nigdy na żywo
Jeśli kuchnia z wyspą, to tylko i wyłącznie duże powierzchnie. Na małych nie ma szans, ale ogólnie super koncepcja moim zdaniem.
U nas niestety nie ma tyle miejsca na wyspę, ale za to zrobilismy sobie barek, fajnie łączy część kuchenną z częścią jadalną 
Bardziej przypomina to klub lub kawiarnię,niż kuchnię,ale kto co lubi...
Strasznie podobają mi się kuchnie z wyspą, Bardzo funkcjonalne rozwiązanie.
Ładnie ale i wygodnie z tym, że nie zrobisz wyspy w każdej przestrzeni.
Ja też lubię takie kuchnie z wyspą, ale do tego trzeba mieć duży metraż, by to wyglądało efektownie:)
świetnie to wygląda, ale raczej nie czułbym się w takim wnętrzu jak w domu. jak dla mnie jest trochę zbyt zimne i bardziej muzeum przypomina niż mieszkanie.
faktycznie jakieś elementy ocieplające wnętrze by się przydały
Uwielbiam kuchnie połączone z salonem. Ja niestety w bloku nie mam takiej możliwości ale jestem jak najbardzie za.