ZBIORNIKI NA GAZ PŁYNNY, OGRZEWANIE propan-butan
Moderator: Redakcja e-instalacje.pl
Zbiornik na 1 sezon potem gaz ziemny miejski- czy jest sens?
Witam , pytanie jak w temacie .
Założenia
- Budowa od podstaw instalacji w domu jednorodzinnym , do celów grzewczych i ciepłej wody, no i kuchni .
- Instalacja z możliwością "bezbolesnego" przejścia z zasilania zbiornikowego na gaz miejski ziemny, (ale po zimie czyli nie wcześniej niż w 04 -05 / 2014 )
- czy dzierżawa na tak krótki termin jest dla mnie opłacalna ? jeśli tak , kogo wybrać ? jakiego dostawcę by mieć "wszystko w jednym" ?
Budynek znajduje się w Warszawie, gmina Wawer , na linii otwockiej.
Będę wdzięczny za wskazówki, podpowiedzi.
Z góry dziękuję ,
L.
Założenia
- Budowa od podstaw instalacji w domu jednorodzinnym , do celów grzewczych i ciepłej wody, no i kuchni .
- Instalacja z możliwością "bezbolesnego" przejścia z zasilania zbiornikowego na gaz miejski ziemny, (ale po zimie czyli nie wcześniej niż w 04 -05 / 2014 )
- czy dzierżawa na tak krótki termin jest dla mnie opłacalna ? jeśli tak , kogo wybrać ? jakiego dostawcę by mieć "wszystko w jednym" ?
Budynek znajduje się w Warszawie, gmina Wawer , na linii otwockiej.
Będę wdzięczny za wskazówki, podpowiedzi.
Z góry dziękuję ,
L.
Lucjan21
-
Greengaz
- Superużytkownik

- Kontakt:
Re: ZBIORNIKI NA GAZ PŁYNNY, OGRZEWANIE propan-butan
Przy tak krótkim okresie /jeden sezon/ inwestycja we własny zbiornik lub dzierżawa jest nieopłacalna.
Zainteresuj się np. takim rozwiązaniem
http://www.greengas.pl/index.php/instal ... ktowe.html
Zainteresuj się np. takim rozwiązaniem
http://www.greengas.pl/index.php/instal ... ktowe.html
Obalam mity na temat ogrzewania propanem.
Re: Zbiornik na 1 sezon
Dziękuję , sprawdzę .
Czy wiesz coś także o innych sprzedawcach oferujących takie rozwiązania kompaktowe?
Pozdrawiam,
L.
Czy wiesz coś także o innych sprzedawcach oferujących takie rozwiązania kompaktowe?
Pozdrawiam,
L.
Lucjan21
-
Greengaz
- Superużytkownik

- Kontakt:
Spróbuj "przetrzepać" Allegro.
Kilka miesięcy temu widziałem oferentów takich rozwiązań.
Kilka miesięcy temu widziałem oferentów takich rozwiązań.
-
kasienks30
- Początkujący

nie wiem czy nie robi tegi firma,z którą ja miałam do czynienia czyli firma Axan Sp.z o.o..nie wiem skąd jesteś,ta firma jest z mazowieckiego,ale jest bardzo mobilna,więc dzwoń albo kuknij www.axan.pl.Ja jestem z innego województwa i tez pytałam na forum czy są na cała Polske,ale nie mam odpowiedzi.
monika
-
Greengaz
- Superużytkownik

- Kontakt:
Robisz sobie jaja.
Napisz, że reprezentujesz tę firmę, a nie czaisz się po kątach.
Reklamuj się wprost. Na tym forum admin jest tolerancyjny lub rób to w sposób nie tak naiwny, że nie powiem g..... i.
Napisz, że reprezentujesz tę firmę, a nie czaisz się po kątach.
Reklamuj się wprost. Na tym forum admin jest tolerancyjny lub rób to w sposób nie tak naiwny, że nie powiem g..... i.
Na pewno kupno własnego zbiornika jest nie opłacalne. Wydasz sporo pieniędzy, a taka inwestycja zwraca się dopiero po 3-4 latach. Co do dzierżawy to jeszcze bym się nad tym zastanowił. Można trafić na niezłe promocje. Musiałby się jednak zorientować na jaki okres musiałbyś podpisać umowę, bo jeśli byłby to czas dłuższy niż ten, który podałeś to nie będzie to z pewnością opłacalne.
-
Greengaz
- Superużytkownik

- Kontakt:
Zastanów się o czym piszesz.Miru pisze:Na pewno kupno własnego zbiornika jest nie opłacalne. Wydasz sporo pieniędzy, a taka inwestycja zwraca się dopiero po 3-4 latach. Co do dzierżawy to jeszcze bym się nad tym zastanowił. Można trafić na niezłe promocje. Musiałby się jednak zorientować na jaki okres musiałbyś podpisać umowę, bo jeśli byłby to czas dłuższy niż ten, który podałeś to nie będzie to z pewnością opłacalne.
Kto Ci wydzierżawi zbiornik na jedna zimę?
Tak z ciekawości. Jaką płacisz kwotę za gaz?Tigers pisze:Witam
Mam butle gazową 2700 litrów i umowę z Shellem, ale trochę przeginają z ceną gazu i w dodatku ostatniozakładająplomby aby nie tankować obcego gazu.
Chciałabym zmienić butlę na innej firmy, ale która firma lepsza (czyt. tańsza)
Moja wypowiedź była ogólna. Wydaje mi się jednak, że masz rację. Na tak krótki czas może być problem z dzierżawą, ale zawsze można się zorientować, czy jakaś firma zdecydowałaby się na współpracę. Gdyby był to okres 1-2 lat to na pewno nie było by problemu.Greengaz pisze: Zastanów się o czym piszesz.
Kto Ci wydzierżawi zbiornik na jedna zimę?
-
AMERICANGRIZZLY
- Początkujący

śląksie, małopolskie, opolskie, podkarpackie....
INSTALACJE ZBIORNIKOWE
- atrakcyjne ceny
- możliwość podpisania umowy na 12 miesięcy (idealnie rozwiązanie w rejonach, gdzie jest szansa na gaz z sieci)
- fachowe doradztwo
- kompleksowa obsługa bla bla bla....
Pozdrawiam i zapraszam do kontaktu
784656766
INSTALACJE ZBIORNIKOWE
- atrakcyjne ceny
- możliwość podpisania umowy na 12 miesięcy (idealnie rozwiązanie w rejonach, gdzie jest szansa na gaz z sieci)
- fachowe doradztwo
Pozdrawiam i zapraszam do kontaktu
784656766
AMERIGAZ???
Pewnie firma będzie dumna szczególnie za te słowa:
Pewnie firma będzie dumna szczególnie za te słowa:
Bo tylko tyle zrozumiałem z całej darmowej reklamy a raczej antyreklamy - gratuluję.- fachowe doradztwo
-
AMERICANGRIZZLY
- Początkujący

Wpis nie stanowi oferty i jest to konto prywatne. Reklamą zajmuje się odpowiednia komórka. Forum ma to do siebie, że można swobodnie kontaktować się z ludźmi, dyskutować na dowolne tematy porzucając przyjęte schematy prowadzenia rozmów handlowych. Od tego są oficjalne kanały komunikacji
)
Pozdrawiam
Pozdrawiam
...bla bla bla...
I ten wpis na forum ma zachęcić do oficjalnych kanałów komunikacyjnych, cokolwiek , by to nie znaczyło?AMERICANGRIZZLY pisze:Od tego są oficjalne kanały komunikacji)
Pozdrawiam
Nie po to izolujemy, by robić centralne.